Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Dødningehoved Græskar Dørhammer

1 / 1

Dødningehoved Græskar Dørhammer

799 kr.
Hvis du sætter dette ulækre og groteske dødningehoved (som også er et græskar) på døren, får du måske lidt ekstra held til halloween. Figuren kommer nok til at skræmme en masse onde ånder væk eller.  Dødningehovedet Græskar er en orange figur,
Læs mere
Hvis du sætter dette ulækre og groteske dødningehoved (som også er et græskar) på døren, får du måske lidt ekstra held til halloween. Figuren kommer nok til at skræmme en masse onde ånder væk eller. 

Dødningehovedet Græskar er en orange figur, som forestiller en blanding af et græskar og et dødningehoved med grønne øjne og en ring i munden, som fungerer som en dørhammer. Når nogen banker på døren med figurens ring, opstår der lyd- og lyseffekter, bl.a. lyser øjnene. På dørhammeren er der en on/off-knap. Figuren er fremstillet af plast, metal og skum, og den er ca 30 cm høj og 19-20 cm bred. Den skal bruge 3 AA-batterier, men kun demobatterier medfølger, så de bør udskiftes med det samme. Instruktioner til ophængning og anvendelse medfølger.

  • Materiale: Plast, metal og skum
  • Mål: Ca. 30 cm høj x 19-20 cm bred
  • Antal: 1-pak
  • Kræver 3 AA-batterier (der medfølger demobatterier, som bør skiftes efter første brug) 
  • Instruktioner medfølger 
Upptäck mer inom Interiør Indretning
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .