Tilbage til toppen
Day of The Dead Tophat

1 / 1

Day of The Dead Tophat

79 kr.
Selv et skelet kan lide at pifte det lidt op nogle gange og bare hælde på med sjove remedier til sit outfit til Día de Muertos. Det er ikke usædvanligt at se de dansende skeletter på gaderne i Mexico i slutningen af oktober og begyndelsen af november
Læs mere
Selv et skelet kan lide at pifte det lidt op nogle gange og bare hælde på med sjove remedier til sit outfit til Día de Muertos. Det er ikke usædvanligt at se de dansende skeletter på gaderne i Mexico i slutningen af oktober og begyndelsen af november. Man fejrer mindet om afdøde slægtninge og venner ved at dekorere skeletter med farverige blomster og smukke broderier. Men helt almindeligt er det ikke at se et sådan en gigantisk hat på skeletternes hoveder. Oftest har de et klassisk mexicansk hovedklæde på, men som sagt, nogle gange vil selv et skelet gøre det lidt bedre.

Day of The Dead Tophat er en meget stor og høj hat. Den er sort med motiver af hvide kranier og rosenbuske, røde roser og brune blade. Motivet er klassisk for den mexicanske festival Dia de Muertos, eller Day of the Dead, som det kaldes på engelsk. Det er den mexicanske pendant til vores danske halloween.

One size (voksenstørrelse).

Identifikation

EAN 5055294897084
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser