Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Day of the Dead Maske med Slør Deluxe

1 / 1

Day of the Dead Maske med Slør Deluxe

79 kr.
Día de Muertos svarer til vores fejring af halloween, som nu også har vundet en plads i danskernes hjerter! Heldigvis, for så er der bare endnu mere fest flere gange på året! Den mexikanske Dia De Muertos afholdes for at hylde de afdøde, men også for
Læs mere
Día de Muertos svarer til vores fejring af halloween, som nu også har vundet en plads i danskernes hjerter! Heldigvis, for så er der bare endnu mere fest flere gange på året! Den mexikanske Dia De Muertos afholdes for at hylde de afdøde, men også for at samle familien og bruge denne hyggelig højtid sammen. Mexico er kendt for sine mange strålende farver, og dette gælder selvfølgelig også for denne tradition, hvor man fejrer den tid, hvor de døde slægtninge stadig levede på jorden!
Giv Día de Muertos, eller Day of the Dead, som det også kaldes, en chance for at bringe endnu mere glæde og farve ind i højtiderne!

Du får en halv ansigtsmaske med et klassisk motiv af dødningehoveder, der repræsenterer Day of the Dead i Mexico. Denne maske har et rødt, sort og hvidt mønster med et diadem, der er dekoreret med røde roser af polyester og et sort slør med prikker.

One size (voksenstørrelse).

Identifikation

EAN 5055294898562
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser