Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Cupcakesæt Halloween

1 / 1

Cupcakesæt Halloween

39 kr.
Normalt serveres der blodige zombiedele og andre afskyelige ting til en halloweenfest, men ikke alle bryder sig om disse retter. Hvorfor ikke lave et par gode halloween-cupcakes ved hjælp af dette velegnede cupcakesæt? Perfekt til det kræsne monster,
Læs mere
Normalt serveres der blodige zombiedele og andre afskyelige ting til en halloweenfest, men ikke alle bryder sig om disse retter. Hvorfor ikke lave et par gode halloween-cupcakes ved hjælp af dette velegnede cupcakesæt? Perfekt til det kræsne monster, der hellere vil smovse sig i muffins end zombie-kadavere!

Til sættet medfølger der 20 orange forme med hvide prikker, 10 flagermus på pinde samt 10 halloween-græskar på pinde. Motiverne er fremstillet af et papirmateriale, mens pindene er fremstillet i træ. Du skal blot presse dem ned i dine muffins, når de er færdigbagte!
  • Der medfølger følgende dele: 20 muffinsforme og 20 toppers.
  • Mål på pinde: Ca. 7 cm i højden.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .