Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Cupcake Dekoration Frozen/Frost

1 / 1

Cupcake Dekoration Frozen/Frost

49 kr.
Byd på flotte cupcakes til børnefødselsdagen og lad hver cupcake prydes af fine Frost-motiver! Børnene bliver helt sikkert overraskede, når det går op for dem, at dekorationerne er spiselige. Her får du 10 spiselige dekorationsskilte med 6 forskelli
Læs mere
Byd på flotte cupcakes til børnefødselsdagen og lad hver cupcake prydes af fine Frost-motiver! Børnene bliver helt sikkert overraskede, når det går op for dem, at dekorationerne er spiselige.

Her får du 10 spiselige dekorationsskilte med 6 forskellige motiver af karaktererne fra filmen "Frost". Dekorationsskiltene er fremstillet af spiseligt papir.

Ingredienser: Kartoffelstivelse, vand, olivenolie, maltodextrin, farvestoffer: E102,E122, E133,151. "E102,E122" kan have en negativ effekt på børns opførsel og koncentration. Opbevares køligt og tørt. Produceret i Spanien. Motivet er trykt med spiseligt blæk på en spiselig oblat, som er glutenfri, laktosefri og uden tilsat sukker.

Ændringer i produktets indhold kan forekomme. Tjek derfor altid produktoplysningerne på den originale emballage. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte vores kundeservice. Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed fra købsdato, medmindre andet er angivet.

Näringsvärde- /-værdi / Ravintoarvot / Nutition Information
/ 100 g
Energi / Energiaa /Energy
1530 kJ350 kcal
Fett / Fedt /Rasvaa /Fat
0,2 g
varav mättat fett / heraf mættede fedtsyrer / josta tyydyttyneitä rasvoja / of which saturates
0,2g
Kolhydrat / Karbohydrat / Hiilihydraattia / Carbohydrate
88 g
varav/heraf sockerarter / josta sokerieta / of which sugars
0 g
Fiber / Ravintokuitua / Fibre
-
Protein / Proteiinia
0 g
Salt / Suolaa
0,12 g
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .