Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Chokolademedalje med Blåt/Gult Bånd

1 / 1

Chokolademedalje med Blåt/Gult Bånd

39 kr.
Når man har vundet en vigtig konkurrence eller endelig har klaret alle de slidsomme skoleår og bliver student, er det altid ekstra dejligt at få en guldmedalje om halsen! Og endnu bedre er det, når den også er spiselig!  Her får du en guldmedalje i
Læs mere
Når man har vundet en vigtig konkurrence eller endelig har klaret alle de slidsomme skoleår og bliver student, er det altid ekstra dejligt at få en guldmedalje om halsen! Og endnu bedre er det, når den også er spiselig! 

Her får du en guldmedalje i chokolade med tallet 1 trykt foran. Chokolademedaljen fås i tre forskellige størrelser, og der medfølger også et blåt/gult bånd, som kan hænges om halsen. 

Ingredienser: Sukker, sødmælkspulver, kakaosmør, kakaomasse, vallepulver(mælk), emulgator: sojalecitin, naturlige smage: vanilje. Kakaoindhold min. 28%, mælk min. 16%. Der kan forekomme ændringer i produktindholdet. Tjek derfor altid produktoplysningerne på den originale emballage. Hvis du har spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice.
Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed fra købsdatoen, hvis intet andet er oplyst. ​

-
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser