Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Cheshire Cat Kigurumi

399 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    1-3 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Partyking AB

Overvåg prisen på produktet

Den forbavsende og forbløffende kat fra "Alice i Eventyrland" har nu bosat sig på Partykings lager. Han hjælper vores kunder med at efterligne ham ved hjælp af denne dragt. Den er ikke bare super skøn, men også utrolig sød!

Cheshire Cat Kigurumi er et meget blødt og skønt jumpsuit, som passer perfekt til sofahygge, sjov i byen eller lange rejser! Det bløde stof føles rart som en mis, og dragtens model er rummelig og bred, og du behøver således ikke være urolig for, om den sidder ubehageligt. Dragten er åben foran og lukkes med matchende knapper.

Fås i størrelsen: Medium.

Vise flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

- Returfragt 39 DKK (0 DKK ved reklamation) - Uafhentede pakker (afhentningsfristen er 14 dage) debiteres med 139 DKK - Fortrydelsesretten gælder IKKE for fødevarer (spiselige produkter, såsom slik), parykker, strømper, strømpebukser, voksenlegetøj, sminke, linser samt andre intimprodukter af hygieniske årsager.

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .