Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Bryllupsbue Rund Hvid

1 / 1

Bryllupsbue Rund Hvid

399 kr.
Drømmer du om den perfekte dekoration til festen? Med denne metalbue kan du selv bestemme, hvordan du vil dekorere og style den! Du kan kombinere med eksempelvis blomster og balloner for at sprede følelsen af fest og fejring! Du behøver ikke at være
Læs mere
Drømmer du om den perfekte dekoration til festen? Med denne metalbue kan du selv bestemme, hvordan du vil dekorere og style den! Du kan kombinere med eksempelvis blomster og balloner for at sprede følelsen af fest og fejring! Du behøver ikke at være professionel inden for indretningsdesign for at kunne skabe den flotteste ballonbue! Buen er som sagt perfekt til bryllupper, men kan også sagtens anvendes til en polterabend, babyshower eller som fotobås eller backdrop til borddækningen! Det er kun fantasien, der sætter grænser med denne elegante metalbue! 

Her får du et rundt metalstativ, som du frit kan dekorere. En metalstang føres ind i en anden, og derefter skruer du dem sammen ved hjælp af skruebeslaget. Bryllupsbuen er i flere dele, men er nem at samle. Du kan vælge mellem tre forskellige størrelser.

  • Materiale: Metal 
  • Leveres i dele for at skabe selve cirklen, 2 beslag medfølger, der sættes sammen med de andre dele. 
  • Er ikke samlet ved levering 
  • BEMÆRK: Den hvide farve kan variere lidt i metallet.
  • Balloner/dekorationer medfølger ikke
  • Varianter (diameter): 150 cm, 200 cm og 250 cm
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser