Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Brændt Græskarmand Rekvisit

1 / 1

Brændt Græskarmand Rekvisit

2195 kr.
Man kan naturligvis bare skære et græskar, sætte et lys i det og lade sig nøje med det som halloweendekoration. Eller også kan man give den gas med bulder og brag, sådan som halloween fortjener det! Dette græskar er større, bedre og mere uhyggeligt e
Læs mere
Man kan naturligvis bare skære et græskar, sætte et lys i det og lade sig nøje med det som halloweendekoration. Eller også kan man give den gas med bulder og brag, sådan som halloween fortjener det! Dette græskar er større, bedre og mere uhyggeligt end noget andet græskar, du har set før. Med skræmmende fraser og blottet brystkasse rejser det sig højt over dig og dine festgæster - hvis de da vover sig ind til festen med dette ubehagelige monster i nærheden.

Her får du en halloweendekoration, som forestiller et græskar, som taler, lyser og bevæger sig. Den måler ca. 2,16 m. Græskaret kan aktiveres på tre forskellige måder: det kan være konstant aktivt, det kan starte, når man træder på den tilhørende step-pad, og det kan starte, når den infrarøde sensor fornemmer, at der er nogen i nærheden. Rekvisittet skal være koblet til en stikkontakt for at fungere; ledning medfølger, men der kræves også EU-adapter (medfølger ikke). Monteres på egen hånd. Græskaret kan kobles til en røgmaskine for at skabe en endnu mere levende og uhyggelig effekt. Fremstillet af polyester, plast, metal og elektronik.

  • Mål: Ca. 2,6 m
  • Materiale: Plast, polyester, metal, elektronik
  • Lyd, lys, bevægelse
  • Step-pad, infrarød sensor
  • Kræver EU-adapter, medfølger ikke
  • Kan kobles til en røgmaskine
  • Brugsanvisning medfølger
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme