Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Boris Johnson Papmaske

Til kassen

Se også

Boris Johnson Papmaske

(0)
Skrive en anmeldelse
39 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Forventet leveringstid
    1-3 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Partykungen
Vi var nok mange, som aldrig før havde hørt om den britiske politiker Boris Johnson, men det ændrede sig op til den store Brexit-debat angående Storbritanniens medlemskab af eller udtræden af EU, der begyndte for nogle år siden. Den højlydte Boris Johnson var dengang en af de varmeste fortalere for, at Storbritannien skulle forlade EU og blive mere selvstyrende.

Du får her en klassisk papmaske med tryk af Boris Johnsons ansigt. Du fastgør den nemt over dit eget ansigt, og i en håndvending har du en nem udklædning til temafesten. Takket være hullerne til øjnene ser du også, hvor du går, selvom du bærer masken!

  • Materiale: Pap.
  • Sælges stykvis.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

- Returfragt 39 DKK (0 DKK ved reklamation) - Uafhentede pakker (afhentningsfristen er 14 dage) debiteres med 139 DKK - Fortrydelsesretten gælder IKKE for fødevarer (spiselige produkter, såsom slik), parykker, strømper, strømpebukser, voksenlegetøj, sminke, linser samt andre intimprodukter af hygieniske årsager.

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.
>