Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Borddug Regnbuefarvet

1 / 1

Borddug Regnbuefarvet

79 kr.
Måske bliver det regn, måske ikke. Men det er ligegyldigt, for intet kan forstyrre stemningen til Pridefesten. Du har forberedt en middag med vennerne i din have, inden I skal begive jer imod byens Prideparaden og fejre denne glædens og kærlighedens
Læs mere
Måske bliver det regn, måske ikke. Men det er ligegyldigt, for intet kan forstyrre stemningen til Pridefesten. Du har forberedt en middag med vennerne i din have, inden I skal begive jer imod byens Prideparaden og fejre denne glædens og kærlighedens dag. Langbordet er dækket op med alle mulige retter og drikkevarer, og det udvalgte bordpynt følger temaet for Priden: regnbue!

Du får her en dug til engangsbrug i plastic med trykt billede af en gigantisk regnbue. Tænk, så smukt regnbuen bliver, når der serveres mad eller kage til Pridefestivalen, børnefesten eller hvorfor ikke brylluppet?

Mål: Ca. 140 x 280 cm.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .