Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Blondehandsker Hvid

1 / 1

Blondehandsker Hvid

39 kr.
Nej, hvor de fine! Disse hvide blondehandsker er virkelig smarte og gør hurtigt dine hænder til et smukt blikfang (ikke fordi de ikke var det før). Disse handsker giver dig mange muligheder. Vil du gør dig klar til en fest? En udklædningsfest? Eller
Læs mere
Nej, hvor de fine! Disse hvide blondehandsker er virkelig smarte og gør hurtigt dine hænder til et smukt blikfang (ikke fordi de ikke var det før). Disse handsker giver dig mange muligheder. Vil du gør dig klar til en fest? En udklædningsfest? Eller måske halloween? Afhængigt af hvordan du vælger at matche dem, giver de forskellige slags stemninger og humør.

Træk disse over dine hænder, og du føler dig allerede adelig. De fine handsker kan passe til det meste, og selvfølgelig kan du også bruge dem til hverdag hvis du ikke har lyst til at tage dem af. Hvid og med blonder som danner et blomstermønster og gør dem smukke som få!

Leveres i one-size.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .