Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Billy-Bob Vampire Tænder

1 / 1

Billy-Bob Vampire Tænder

119 kr.
Som nyslået vampyr er man måske vildt frustreret over, at man ikke kan leve et normalt liv som mennesker, og frustrationen rettes imod andre vampyrer. De fleste unge vampyrer tager flugten til en ensom plads som eksempelvis forladte grotter, slotte e
Læs mere
Som nyslået vampyr er man måske vildt frustreret over, at man ikke kan leve et normalt liv som mennesker, og frustrationen rettes imod andre vampyrer. De fleste unge vampyrer tager flugten til en ensom plads som eksempelvis forladte grotter, slotte eller herregårde for at kunne være i fred og tænke over tingene.
Men efter et par hundrede år eller deromkring vågner vampyrernes modvilje mod menneskerne, for så snart menneskerne har afsløret dit tilholdssted, lader de dig ikke være i fred. Forsøger de ikke at slå dig ihjel, hvilket idioterne ikke forstår er ganske umuligt, idet du allerede er død, åbner de et hotel nær dit hjem for at lokke turister til "den frygtelige vampyrs slot". Lad mig dog bare være!

Billy-Bob Vampire-tænderne anvendes ved både tv- og filmproduktioner takket være deres høje kvalitet og naturtro look. Du sætter dem ganske enkelt ovenpå dine egne tænder ved hjælp af den medfølgende monteringsgel. En monteringsvejledning på engelsk medfølger.

Identifikation

EAN 0658890101118
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser