Tilbage til toppen
Banner Day of the Dead

1 / 1

Banner Day of the Dead

79 kr.
Den mexicanske højtid Día de los Muertos er dagen, hvor de døde får chancen for at vandre blandt de levende. Men til forskel fra de skræmmende halloweenspøgelser er disse glade skeletfigurer, som kaldes calacas, pænt klædt på med blomster og en farve
Læs mere
Den mexicanske højtid Día de los Muertos er dagen, hvor de døde får chancen for at vandre blandt de levende. Men til forskel fra de skræmmende halloweenspøgelser er disse glade skeletfigurer, som kaldes calacas, pænt klædt på med blomster og en farverig sminke. Dette herlige banner skildrer de døde som lykkelige, festklædte skeletter, og det er et symbol på, at livet efter døden er fyldt med glæde og festligheder. En mærkelig tanke, eller hvad?

Banner Day of the Dead er fremstillet i et sort stof og prydes af to glade skeletter, som er omgivet af lys og blomster. Det ene skelet spiller guitar og bærer en blomsterpyntet hat, mens det andet har en blomsterkrans om hovedet og vinker glad med begge hænder. Imellem sig har de et gult banner, som bærer teksten ”Día de los Muertos”. En farvestrålende vægdekoration, som med garanti løfter stemningen ved festen!

Mål: 74 x 220 cm.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser