Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Flere tilbud end nogensinde før! 21. Nov - 1. dec Se alle deals
Ballonpumpe med Bælte

1 / 1

Ballonpumpe med Bælte

1196 kr.

-20%

Rek pris. 1495 kr.
At fylde festerne med balloner er sjovt for både store og små. Når det kommer til netop balloner, føles det altid som om, at man skal have "jo flere, desto bedre" som retningslinje! Balloner er nemlig sjove, dekorative, og man bliver vældigt glad i l
Læs mere
At fylde festerne med balloner er sjovt for både store og små. Når det kommer til netop balloner, føles det altid som om, at man skal have "jo flere, desto bedre" som retningslinje! Balloner er nemlig sjove, dekorative, og man bliver vældigt glad i låget, når de omringer en. De bør være til stede ved alle fester. Af og til kan man dog godt tabe pusten og blive helt svimmel af at puste dem alle op, og det kan også være noget, som tager en del tid. Med en ballonpumpe forsvinder alle dine problemer, og du får massevis af balloner på ingen tid.

Ballonpumpen med bælte hjælper dig med at fylde den næste fest med balloner. Takket være pumpen slipper du for at puste dem op på egen hånd, og med hjælp fra bæltet er pumpen tilmed nem og bekvem at anvende.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter