Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Balloner Frost/Frozen

1 / 1

Balloner Frost/Frozen

39 kr.
Har du også set "Frost" mere end 50 gange med børnene? Ja, børnene synes aldrig at blive trætte af denne fortryllende historie og sangene! Hvis du har et barn, som er helt besat af "Frost", er det et perfekt tema til den kommende fødselsdagsfest. Pyn
Læs mere
Har du også set "Frost" mere end 50 gange med børnene? Ja, børnene synes aldrig at blive trætte af denne fortryllende historie og sangene! Hvis du har et barn, som er helt besat af "Frost", er det et perfekt tema til den kommende fødselsdagsfest. Pynt op med "Frost"-balloner fra Partyking og få en fest med masser af magi.

Ballonerne har et motiv af Anna og Elsa og er holdt i farverne blå og lyserød. De kan både fastgøres ved hjælp af snoren, ligesom I kan placere dem i en ballonstander/-vægt, så ingen kommer til at trampe på dem.

Leveres i en 6-pak.
Vi anbefaler at bruge en ballonpumpe når du blæser dine latexballoner op for at reducere risikoen for at de sprænger i ansigtet.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .