Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Badering Ananas

229 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    1-3 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Partyking AB

Overvåg prisen på produktet

En ananas har en perfekt form - specielt til at ligge på og sole sig i poolen. Men ikke nok med det, så har den de dejligste farver, som får os til at tænke på sommer, ferie og eventyr. Denne ananas har en stor størrelse med en behagelig form, hvilket gør den perfekt til at ligge og dase på under de varme himmelstrøg enten i poolen, søen eller havet. Vi må håbe at den danske sommer bliver varm denne gang, og ellers kan man altid tage den med på rejsen!

Badering Ananas er formet som en rigtig ananas og med de helt rigtige farver. Perfekt legetøj til den elskede sommerferie!

Måler 180 cm.

Vise flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

- Returfragt 39 DKK (0 DKK ved reklamation) - Uafhentede pakker (afhentningsfristen er 14 dage) debiteres med 139 DKK - Fortrydelsesretten gælder IKKE for fødevarer (spiselige produkter, såsom slik), parykker, strømper, strømpebukser, voksenlegetøj, sminke, linser samt andre intimprodukter af hygieniske årsager.

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .