Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Badeand Oktoberfest Kvindelig

(0)
Skrive en anmeldelse
79 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    1-3 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Partyking AB

Overvåg prisen på produktet

Næsten alle kender den tyske tradition omkring oktoberfest, og nu er den sjove fest kommer til badeændernes verden også. Denne kvindelige badeand har alt hvad der skal til for at få en vellykket oktoberfest inklusive en kringle i den ene hånd og en glas øl i den anden. Få en oktoberfest i dit badekar allerede i dag!

Badeand Oktoberfest Kvindelig er en klassisk badeand lavet i gummi der takket være sin flydeevne passer perfekt i et badekar eller en pool. Takket være de typiske detaljer der leder tankerne til oktoberfest, så passer anden også som pynt ved sådan en fest!

Mål: ca. 8,5 x 7,5 cm.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

- Returfragt 39 DKK (0 DKK ved reklamation) - Uafhentede pakker (afhentningsfristen er 14 dage) debiteres med 139 DKK - Fortrydelsesretten gælder IKKE for fødevarer (spiselige produkter, såsom slik), parykker, strømper, strømpebukser, voksenlegetøj, sminke, linser samt andre intimprodukter af hygieniske årsager.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.