Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Australsk Hat med Tænder

1 / 1

Australsk Hat med Tænder

79 kr.
Som krokodillejæger har du et utroligt stort ansvar. Du skal nemlig sørge for at give et godt show til dit publikum, når du skal fange en krokodille midt ude i vildmarken. Hvis du bare står der på land og skyder bøssen af, er det jo ikke så sejt at v
Læs mere
Som krokodillejæger har du et utroligt stort ansvar. Du skal nemlig sørge for at give et godt show til dit publikum, når du skal fange en krokodille midt ude i vildmarken. Hvis du bare står der på land og skyder bøssen af, er det jo ikke så sejt at være krokodillejæger. Det skal jo være en sport at fange vilddyret! Så kom ud i vandet og vent på, at dit offer kommer mod dig. Kast dig over de åbne kæber og klem til. Så kan det være, at det lykkes dig at drukne krokodillen. Men husk, at en krokodille kan holde vejret længere under vand, da den kan sænke sin hjertefrekvens til meget få slag. Det er sejt, men også farligt at være krokodillejæger!

Australsk Hat med Tænder er en klassisk Stetsonhat med et rødt, krokodilleskindslignende bånd med krokodilletænder af plast rundt om skyggen. Der er også en snor under hatten, så du nemt kan hænge den på ryggen, hvis du vil have den af - måske i kampens hede.

One size (voksenstørrelse).

Identifikation

EAN 5055294897046
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser