Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Animeret Zombiepige Dekoration

1 / 1

Animeret Zombiepige Dekoration

1099 kr.
Læg denne uhyggelige dame i en kiste, på sofabordet eller stikkende ud under en sofa. Uanset hvor i hjemmet hun placeres vil hun skræmme livet af alle, der kommer forbi hende til halloweenfesten. Man glemmer med garanti ikke, at det er årets mest uhy
Læs mere
Læg denne uhyggelige dame i en kiste, på sofabordet eller stikkende ud under en sofa. Uanset hvor i hjemmet hun placeres vil hun skræmme livet af alle, der kommer forbi hende til halloweenfesten. Man glemmer med garanti ikke, at det er årets mest uhyggelig højtid, der fejres.

Her får du en dekoration, der forestiller en uhyggelig zombiepiges hoved, skuldre og arme. Den griner, taler, lyser og bevæger på munden og arme. Måler cirka 85 x 125 x 41 cm. Den kan aktiveres ved hjælp af on/off-knappen, bevægelsessensor eller pedal, som man træder på. Skal være koblet til en stikkontakt for at virke, ledning medfølger og EU-adapter. Fremstillet i plastik, polyester og elektronik.

  • Mål: Cirka 85 x 125 x 41 cm
  • Materiale: Plastik, polyester, elektronik
  • Lyd, lys og bevægelse
  • On/off-knap, bevægelsessensor, pedal
  • EU-adapter medfølger
  • Brugsanvisning medfølger
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .