Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Xiaomi - Mi WiFi Extender Pro - Signalforstærker -Sort
Xiaomi - Mi WiFi Extender Pro - Signalforstærker -Sort
Xiaomi - Mi WiFi Extender Pro - Signalforstærker -Sort
Xiaomi - Mi WiFi Extender Pro - Signalforstærker -Sort

1 / 4

Xiaomi - Mi WiFi Extender Pro - Signalforstærker -Sort

179 kr.
Træt af zoner i dit hjem med nul Wi-Fi? Med denne enhed fra Xiaomi kan du forstærke WiFi -signalet i hele dit hjem på en smidig og let måde. Denne WiFi Extender er ideel til brug i store huse, hvor signalet svinder nogle stede
Læs mere
Træt af zoner i dit hjem med nul Wi-Fi? Med denne enhed fra Xiaomi kan du forstærke WiFi -signalet i hele dit hjem på en smidig og let måde. Denne WiFi Extender er ideel til brug i store huse, hvor signalet svinder nogle steder, og takket være denne enhed kan du altid nyde et stabilt WiFi -signal. Den har to antenner, der sikrer, at WiFi -signalet er endnu hurtigere og mere stabilt - op til 300 Mbps.

Placer udvidelsen tæt på routeren, tænd for strømmen, og vent, indtil den gule indikatorlampe begynder at blinke. Scan QR -koden for at installere appen, og følg vejledningen for at tilføje enheden. Når indikatorlampen bliver blå, er parringen fuldført. Nu kan du simpelthen afbryde og tilslutte Mi Wi-Fi Range Extender Pro til et sted for den bedste signalkvalitet og dækning i dit hus uden at skulle konfigurere udvidelsen igen.

Mi Wi-Fi Range Extender Pro opretter forbindelse trådløst til din router, forstærker og udvider sit signal til hvert hjørne af hjemmet-selv til de svært tilgængelige steder, såsom badeværelser, balkoner, soveværelser. Dette sikrer øget dækning af pålideligt højhastighedsinternet til enheder som f.eks. Bærbare computere, tablets, smartphones, spillekonsoller og smart-tv'er. Har en Wi-Fi Extender i dit hjem for at fremskynde din spil- og filmoplevelse betydeligt. Når du først er forbundet til en eksisterende router, får du altid en pålidelig forbindelse, uanset hvor du ser tv, indhenter den nyeste serie eller deler glade minder med børnene via videoopkald.

For de bedste resultater skal Mi Wi-Fi Range Extender Pro placeres et sted mellem routeren og dødzonen og med et stærkt og stabilt routersignal, som du kan styre via Mi Home-appen.

Denne WiFi Extender sikrer, at WiFi -signalet når alle steder i dit hjem.


Model: Min DVB4235GL
Farve: Sort
Produktstørrelse: Bredde 8 mm / Dybde 5,4 mm / 7 mm
Antal antenner: 2 stk
RAM: 8 MB
Flash -hukommelse: 2 MB
Forbindelse: Trådløs
Dataoverførselshastighed: 300 Mbps
Dataforbindelsesprotokol: IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
Frekvensbånd: 2,4 Ghz
Kapacitet: Forbindelse / antal brugere: 16
KrypteringsalgoritmeWPA-PSK, WPA2-PSK
Strømforsyning: Ekstern
Spænding: AC 120/230 V
Strømforsyning under drift: 3,57 Watt
Min. driftstemperatur: 0 ° C
Maks. arbejdstemperatur: 40 ° C
Fugtighedsniveau under brug: 10 - 90% (ikke -kondenserende)
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .