Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

VA109Mac Hvid PBT Hvid LED Tastatur [MX Blue] (MAC)
VA109Mac Hvid PBT Hvid LED Tastatur [MX Blue] (MAC)

1 / 2

VA109Mac Hvid PBT Hvid LED Tastatur [MX Blue] (MAC)

1.219 kr.
Nyt for 2019 er, at der nu medfølger et USB-C-kabel til alle Mac-modeller fra Varmilo. Perfekt til at tilslutte tastaturet til en Macbook (Pro, Air osv.) fra slutningen af 2016 og frem uden adapter! Resumé - Nordisk layout (billedet kan vis
Læs mere

Nyt for 2019 er, at der nu medfølger et USB-C-kabel til alle Mac-modeller fra Varmilo. Perfekt til at tilslutte tastaturet til en Macbook (Pro, Air osv.) fra slutningen af 2016 og frem uden adapter!

Resumé
- Nordisk layout (billedet kan vise fejl)
- 100% kompatibel med OS X og Windows
- Slankt og klinisk rent design
- MX Cherry mekaniske kontakter
- Højkvalitets PBT Keycaps
- 5 gummipuder og 2 gummifødder
- Ergonomisk design
- Multimediefunktionstaster
- Monteringsplade i rustfrit stål.
- 110% formfaktor
- Win-Key låsefunktion

Hvis du leder efter kvalitet, skal du ikke lede længere. Med MX Cherry-switche og højkvalitetstaster i PBT-plastik tager Varmilo tastaturkvaliteten til et nyt niveau. De 5 robuste gummipuder og 2 gummifødder sikrer, at tastaturet forbliver på plads under dine spilsessioner. Varmilo har endelig frigivet et tastatur, der er fuldt kompatibelt med OS X og Windows. VA109Mac har samme design og layout som VA109M og VA109B. Dette tastatur kommer med dye-subbed keycaps, standard kommandotaster og OS X funktionstaster til at styre f.eks. iTunes, lysstyrke og lydstyrke. Rammen er ren hvid for at afspejle det simple hvide MAC-format, der også gennemsyrer andre Apple-produkter.

Fancy fødder
Stellet holdes oppe af 2 stærke fødder bagpå og 2 kraftige gummipuder foran. Du kan nemt justere højden på tastaturet efter din smag. Du kan også folde fødderne ind, så tastaturet er helt fladt for lettere transport. Tastaturet har også trådskinner, som du selv kan bestemme, hvor du vil have dit kabel.

I modsætning til mange andre producenter insisterer Varmilo på at bruge nøgler af høj kvalitet i PBT-plast, som har en langtidsholdbar konstruktion uden ubalance. PBT plast giver en helt anden følelse, så ved blot at skrive et par sætninger, mærker man hurtigt stor forskel på kvaliteten. Med funktionstaster kan du nemt skrue op eller ned for lydstyrken og derefter låse Windows-tasten og hoppe ind i spillet igen.

Det er lige meget om det er dit tiende eller første mekaniske tastatur, dette er et tastatur, der passer til alle.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme