Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
TWS F9 In-Ear Høretelefoner med Opladningsboks - IPX4 - Sort
TWS F9 In-Ear Høretelefoner med Opladningsboks - IPX4 - Sort
TWS F9 In-Ear Høretelefoner med Opladningsboks - IPX4 - Sort

1 / 3

TWS F9 In-Ear Høretelefoner med Opladningsboks - IPX4 - Sort

189 kr.
TWS F9-2 Øretelefoner med Mikrofon & Opladningsboks - Bluetooth 5.0, 1200mAh Batteri, IPX4 Disse trådløse in-ear høretelefoner med IPX4-certificering lader dig nyde musik og besvare opkald, uden at skulle rode med et kabel. Bluetooth V5.0-teknologien
Læs mere
TWS F9-2 Øretelefoner med Mikrofon & Opladningsboks - Bluetooth 5.0, 1200mAh Batteri, IPX4
Disse trådløse in-ear høretelefoner med IPX4-certificering lader dig nyde musik og besvare opkald, uden at skulle rode med et kabel. Bluetooth V5.0-teknologien leverer en stabil forbindelse uden forsinkelser. Disse earbuds er også beskyttet mod vandstænk, uanset hvilken retning det kommer fra.
Indbygget TWS F9-2 teknologi. Disse Bluetooth høretelefoner har en integreret støjreduceringsfunktion, som forbedrer din musik og kvaliteten af dine opkald markant. De definerer virkelig et-trins parringsprocessen for nem tilslutning.
Ergonomisk design. Den letvægtige følelse og in-ear designet passer perfekt ind i dine ører, uden at gøre dem ømme efter langvarig brug. De passer helt perfekt ned i den magnetiske opladerkasse, som er specielt designet til opladning på farten.
Indbygget HD-mikrofon. Med en helt klar stemmeopfanger er det skønt at foretage opkald, høre musik og bruge stemmeassistenten. Nu kan du spille dine favoritspil uden forsinkelser, takket være den integrerede TWS-teknologi i disse trådløse høretelefoner.
Smart touch-funktion. Blot en berøring er nok til at besvare/afvise opkald, bruge Siri/stemmeassistenten, pause/afspille musikken, justere lydstyrken og til andre funktioner der gør tilgængeligheden endnu nemmere. Du kan styre disse høretelefoner helt uden problemer!
8D Surround Sound: disse trådløse earbuds har 8D Surround Sound, som tilbyder en fordybende lytteoplevelse. Den pumpende bas og beroligende diskant får det til at føles som om, at du har et helt orkester i ørerne.
Transportabel opladerkasse. Det tynde design på opladerkassen med 2000mAh, lader dig oplade din telefon eller tablet uden besvær. Bluetooth 5.0 høretelefonerne har et LED-display der viser batteriprocenten og hver høretelefon har en dedikeret LED-indikator.
Langtidsholdbart batteri. Med en enkelt opladning kan disse trådløse in-ear h
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser