Størrelse: Type:
Mærke: Tilbehør:

 

Fladskærm dominerer i de danske hjem

For de fleste er det at se tv lig med afslapning. At henkaste sig i sofaen med fødderne oppe og se lidt fodbold eller din seneste serie-favorit, er et slags frirum hvor vi kan koble fra og glemme alle dagens praktiske gøremål. Hvor fjernsyn tidligere var store, kompakte og ærlig talt ganske upraktisk udformet, så kan de i dag fås papirtynde, med så god billedkvalitet at man føler det der vises finder sted foran en, og med lyd der er en biograf værdig. Fladskærm er naturligvis produktet der tales om, og det er også den type fjernsyn man vil finde flest af rundt omkring i de danske hjem. På trods af at kvaliteten af det fysiske produkt såvel som billedet der vises på skærmen er skyhøjt, så kan man få fladskærms tv til ekstremt lave priser – priser der gør, at alle kan være med. Her hos CDON.COM har vi samlet et stort udvalg af fladskærms tv fra alle de anerkendte mærker, så vi er helt sikre på at du kan finde en fladskærm der passer til dig og din bolig.

En fladskærm på væggen sparer plads

Når du er ved at købe en fladskærm, kan der godt være mange ting at holde øje med. Det er fordi, vi i dag er kommet så langt i udviklingen, at du har uendeligt mange muligheder for, hvad dit nye fjernsyn skal kunne. Et sted at starte kan være størrelsen. Skal den lille have sin første fladskærm, eller har I brug for en stor, ny fladskærm i stuen, til når I har gæster eller bare skal se film? Du kan få modeller, der er under 29" helt op til giganterne, der er over 60"! Mærker som LG, Panasonic, Philips og Digihome har alle forskellige bud på, hvad du bør have i netop dit hjem. Billige fladskærme kan som før nævnt også sagtens være fantastisk kvalitet, ligesom en lidt mindre skærm kan have ligeså gode farver og kontraster som andre og kan koste lidt mindre. Du kan selvfølgelig også få det nyeste nye fladskærms tv, med alt hvad der hører til af smarte apps og lækre detaljer. Du kan godt få en fladskærm der står på en fod, men de fleste er oplagte at montere på væggen for at spare plads.

Bedre billede og bedre oplevelse med en ny fladskærm

Find din prisvenlige nødløsning til lige nu og her, som for eksempel et strømsparende 12V til sommerhuset, eller få et high-end produkt, der gør selv biograferne misundelige. Jo nyere fladskærm, jo mere veludviklet er den. Der kommer hele tiden dybere sortniveau, flere og mere præcise farver og bedre lysstyrke. Du kan få mange forskellige slags; LED og LCD tv er god kvalitet til en god pris, og hvor den første er god for øjnene, er den anden bedre i både lyse og mørke rum. Du kan også få det helt nyeste; nemlig et smart-tv med apps direkte på dit fjernsyn. Et plasma-tv giver kraftige farver og skarpe detaljer, og alle får et godt billede at se på, uanset hvor de sidder i forhold til skærmen. Krystalklare billeder fra den rette model giver en helt ny oplevelse med dit tv. Opdag og definer selv, hvad HD virkelig er. Fladskærm er alt nyt, og man har i de seneste år fået udviklet mere end i løbet af de første par årtier! Køb din nye fladskærm i dag her hos CDON.COM, Nordens største varehus.