Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Tastaturet DK4 EU, Ultimate Soft Tactile
Tastaturet DK4 EU, Ultimate Soft Tactile
Tastaturet DK4 EU, Ultimate Soft Tactile
Tastaturet DK4 EU, Ultimate Soft Tactile

1 / 4

Tastaturet DK4 EU, Ultimate Soft Tactile

1761 kr.
Das Keyboard 4 Ultimate - Mekanisk tastatur uden tegn på tasterne med Cherrys MX Brown-switch, stor lydstyrkeknap, 2 m kabel, USB, sort Da Das Keyboard først lancerede et tastatur uden tegn på tasterne, skreg mange nørder a
  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • .
Læs mere
Das Keyboard 4 Ultimate - Mekanisk tastatur uden tegn på tasterne med Cherrys MX Brown-switch, stor lydstyrkeknap, 2 m kabel, USB, sort

Da Das Keyboard først lancerede et tastatur uden tegn på tasterne, skreg mange nørder af glæde. Nu, næsten ti år senere, lancerer de deres Das Keyboard 4 Ultimate i samme ånd, men denne gang med lidt flere funktioner end bare et tastatur. Das Keyboard Ultimate 4 er udstyret med Cherrys velkendte MX Brown-switch, der i modsætning til mange andre mekaniske switche har en lidt mere "blødere" kliklyd. Dette tastatur har en europæisk Enter-tast, dvs. den traditionelle større end den amerikanske variant.

Øverst til højre på tastaturet har du et let overdimensioneret lydstyrkehjul til at kontrollere lydstyrken på din computer. Til venstre for dette hjul har du nogle sædvanlige multimedietaster som afspil / pause og hurtigt frem og tilbage eller alternativt springe en sang frem og tilbage i afspilningslisten, til sidst har du en knap til at sætte computeren i dvaletilstand.

På bagsiden af disse knapper er der også to USB 3.0-porte, hvilket betyder, at du har en lille USB-hub på dit tastatur, perfekt til dig med en computer, der ikke har for mange USB-porte. Das Keyboard 4 Ultimate understøtter også fuld n-key rollover, som også populært kaldes 100% anti-ghosting, hvilket betyder, at uanset hvor mange taster du trykker på samtidigt, er alle kommandoer registreret!

Inkluderet i kassen får du en gummistrimmel til at hæve tastaturet i en behagelig vinkel til brug, denne gummistrimmel er fastgjort via magneter på undersiden af tastaturet. Men der er ingen ende på funktioner der, denne gummistrimmel kan også bruges som lineal til måling op til 400 mm eller 16 tommer! Tastaturet har et ekstra langt USB-kabel på to meter.

Dimensioner (BxDxH): 450x173x21mm.

]]>

Hurtige fakta

  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • .
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter