Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Sphero, Mini, Blå

Til kassen

Se også

Sphero, Mini, Blå

(0)
Skrive en anmeldelse
Sphero, Mini, Blå
Sphero, Mini, Blå
Sphero, Mini, Blå
Sphero, Mini, Blå
449 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Forventet leveringstid
    1-4 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af CDON
  • App-styret robot
  • Masser af spil og sej teknologi
  • Opladning via USB

Sphero Mini er en app-styret robot, som er fyldt med sjove funktioner, på trods af at den ikke er større end en bordtennisbold. I Sphero Mini-appen findes forskellige måder at styre robotten på, også ved hjælp af dit ansigt! Face Drive er en helt ny funkntion, hvor du anvender dine ansigtsudtryk til at styre bolden.


Indeholder masser af sjove spil. Rul bolden gennem en tunnel, eller rotér den for at lfå den til at hoppe rundt og sprænge polygon-figurer.


Sphero Mini er fyldt til randen med teknologi i miniformat, som et lille gyroskop, et accelerometer og LED-dioder. Farverige covers kan tilkøbes, så du nemt kan vælge et udseende, der passer til dit humør. Med næsten en times driftstid er Sphero Mini den næste store nyhed.


 

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.