SONY XPERIA 5 BLUE

SONY J9210 XPERIA 5 BLUE

Tip en ven
5999 kr
fra 294 kr pr. md
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  1-3 arbejdsdage

Sælges af CDON.COM (One2Cel) 4,6 / 5 med 30 anmeldelser.

Resultat af kundebedømmelse 4,6 / 5
Leverancetid 4,3 / 5
Emballeringskvalitet 4,8 / 5
Mere fra CDON.COM (One2Cel) CDON.COM (One2Cel) er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant CDON.COM (One2Cel), og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
 • 6,1" HDR OLED-display i 21:9 CinemaWide-format med FHD+
 • Kamera med tre objektiver
 • Eye Autofocus

Oplev Xperia 5

Den seneste display-, kamera- og lydteknologi i en smartphone med smukt design. Med 21:9 CinemaWide 6,1" HDR OLED-display i FHD+, kamera med tre objektiver og cinematisk og multidimensionel Dolby Atmos®-lyd kan Xperia 5 tilbyde de suveræne oplevelser, som kun Sony kan levere.


Design

Designet til at ligge perfekt i hånden

Xperia 5s tidløse look er fremstillet med en behagelig symmetri, der ligger praktisk og behageligt i din hånd.


Se mere, gør mere

6,1" OLED-displayet i 21:9 CinemaWide-format giver plads til at få mere fra hånden, og med bare tre trin bliver multitasking en leg. Du kan se mere af det hele med to åbne vinduer på 21:9-displayet. Du kan for eksempel se videoer, mens du skriver sms'er til dine venner.Multitasking til præsentation og e-mail

Arbejd effektivt

Præsentation og e-mail

Multitasking til kort og meddelelser

Naviger, mens du chatter

Kort og meddelelser

Multitasking til video og sociale medier

Brug sociale medier, mens du ser videoer

Video og sociale medier


Klar til enhver rejse

Xperia 5 er udstyret med Corning® Gorilla® Glass 6 på for- og bagsiden, hvilket giver fabelagtig holdbarhed og beskyttelse.

IP65/68-klassificeret

Vandtæt og støvafvisende

Det er lige meget, hvor du er – vand og støv har ikke en chance mod Xperia 5s IP65/681-klassificerede design.Kamera

Altid i fokus med et kamerasystem med tre objektiver

Xperia 5 har en avanceret teknologi fra Sonys Alpha-kameraer, herunder den nye Eye Autofocus2, så du får lettere ved at indfange motivet, sådan som du husker det. Kameraet med tre objektiver leverer smukke billeder af forskellige motiver og i udfordrende situationer med lav belysning: 16 mm ekstra bredt vidvinkelobjektiv, 26 mm alsidigt objektiv og 52 mm portræt- og teleobjektiv.16 mm objektiv

16 mm ekstra bredt vidvinkelobjektiv

Vælg 16 mm objektivet, når du vil have alt med i billedet.

26 mm objektiv

26 mm alsidigt objektiv

Vælg det alsidige 26 mm objektiv med optisk billedstabilisering til de fleste optagelsessituationer og motiver ved lav belysning.

52 mm objektiv

52 mm portræt- og teleobjektiv

Vælg 52 mm objektivet for at komme tættere på motivet.Lås dig fast hurtigere med Eye AF

Inden for portrætfotografering er det vigtigt at fokusere nøjagtigt på motivets øjne. I Xperia 5 finder du den banebrydende Eye Autofocus-teknologi fra Sonys Alpha-kameraer, som giver dig smukke portrætter af familie og venner.
Hurtig, kontinuerlig optagelse med AF/AE med op til 10 b/sek.3

Med kontinuerlig optagelse med op til 10 b/sek. og AF/AE-sporing (Autofocus/Auto Exposure) kan du optage fokuserede billeder med balanceret eksponering i sekvenstilstand. Og med Eye AF-sporing er billederne i perfekt fokus, selv når dit motiv er i bevægelse.Sonys Alpha-kamerateknologi

Denne BIONZ X™ til mobileenheder giver dig den bedste teknologi fra Sonys Alpha-kameraer på din Xperia. Ud over Eye AF og AF/AE med op til 10 b/sek. giver RAW-støjreduktionen og de avancerede funktioner i manuel tilstand dig den kreative frihed til at tage fantastiske billeder ved lav belysning med minimal støj.1/2,6 tommers sensor og et lysstærkt F1,6-objektiv

Perfekt til optagelse ved lav belysning

Med Xperia 5 er det nemt at tage fremragende billeder ved lav belysning. Det primære kamera har en stor 1/2,6 tommers sensor og et lysstærkt F1,6-objektiv. Når dette kombineres med OIS og RAW-støjreduktion, står det endelige resultat knivskarpt.

Manuel tilstand med fuld kontrol

Tag styringen med manuel tilstand

Manuel tilstand giver dig fuld kontrol over din Xperia 5s ISO4, eksponeringsværdi og hvidbalancen samt andre avancerede indstillinger. Med op til en 30 sekunders lukkerhastighed er det nemt at indfange smukke lysspor.


Optag film med cinematisk atmosfære

Sammen med Sonys digitale filmkamerateknikere har vi skabt Cinema Pro, som er baseret på kameraer, som rigtige filmskabere bruger. Giver dig adgang til professionelle Look-farveindstillinger, et højde-bredde-forhold på 21:9, 4K HDR og 24 b/sek.


Giv hverdagslivet en cinematisk farve

Med otte forskellige professionelle Look-farveindstillinger kan du lade atmosfæren fra forskellige cinematiske stilarter præge dine film.


Fungerer til Sonys Alpha-kameraer

Xperia 5 er også den perfekte ledsager til Sonys Alpha-kameraer – brug din Xperia som et fjerndisplay, og styr dine indstillinger og fotos trådløst med Imaging Edge™-mobilappen.


Display

Kom tættere på den ægte filmoplevelse

Displayet i 21:9 CinemaWide-format byder på en biograflignende billedgengivelse5 med farvenøjagtighed og giver et billede, der afspejler filmskaberens vision.


Se film, der afspejler filmskaberen hensigt

Skabertilstand leverer exceptionel farvenøjagtighed og -gengivelse til videoindhold, herunder film på Netflix6. 6,1" HDR OLED-displayet i 21:9 CinemaWide-format med FHD+ tilbyder en storslået billedgengivelse, som afspejler instruktørens hensigt.


Se tredje sæson af Stranger Things på Netflix. Det er sommeren 1985, og det går hedt for sig i Hawkins, Indiana. Men det er ikke kun sol, fyrværkeri og sommerromantik – der sker noget under overfladen, og det føles anderledes end før.


Sonys BRAVIA® TV-teknologi lige i hånden

Med X1™-processoren, som er drevet af BRAVIA TV-teknologi, får du HDR-remastering på alt, hvad du ser, så selv streamingindhold har mere kontrast, farve og klarhed.


Få cinematisk lyd med Dolby Atmos

Dolby Atmos skaber en bevægende atmosfære, som giver en virkelig spektakulær underholdningsoplevelse, hvor lyden flyder hen over dig og omkring dig. Xperia 5 er finindstillet i samarbejde med Sony Pictures Entertainment, analyserer enhver lydkilde og tager dig fra det ordinære til det ekstraordinære, uanset om du ser film eller lytter til musik.


Spil

Gør dine spil endnu bedre

Displayet i 21:9 CinemaWide-format egner sig perfekt til spil, fordi det giver dig en dybere, mere ubegrænset visning af dem. Vores originale Spilforbedring-tilføjelsesprogram er designet til at berige din spiloplevelse – både når du spiller, og når du deler.


© 2019 Gameloft. Alle rettigheder forbeholdes. Alle producenter, biler, navne, mærker og tilhørende billedmateriale er varemærker og/eller ophavsretligt beskyttede materialer tilhørende deres respektive ejere.


Skift indstillinger for at koncentrere dig om spillet

Spilforbedring giver mulighed for at slå beskeder7 fra i indgående opkald, deaktivere kameratasten eller justere indstillinger for at forbedre spillets ydeevne eller maksimere batterilevetiden.


Optag og del dit spil

Optag dit spil, dit ansigt og dine kommentarer på samme tid, og overfør det hele til dit yndlingswebsted. Desuden kan du gøre det sjovt at kommentere spillet med stemmeændring.


Ydeevne

Avanceret ydeevne og kraft

Hvis du vil have uovertruffen ydeevne, kan Qualcomm® Snapdragon™ 855-mobilplatformen8tilbyde 4G-forbindelse med adskillige gigabit, op til 45 % hurtigere CPU, op til 20 % hurtigere GPU og forbedret strømbesparelse9.Specialdesignede antenner

Superhurtig tilslutning

Xperia 5s specialdesignede antenner placeres i forskellige dele af telefonen for at reducere interferens og optimere download- og overførselshastigheder10.

6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse

Mere lagring, mere multitasking

Xperia 5 er udstyret med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse11, så du har al den nødvendige lagerplads og suveræn ydeevne til multitasking.

MicroSD™-åbning

Udvid hukommelsen

Med MicroSD™-åbningen kan du øge telefonens hukommelse med op til 512 GB.


Batteri

Hurtig opladning, når du har brug for det

Xperia 5 leveres med en hurtig oplader i kassen, så du får 50 % opladning på bare 30 minutter. Vores opladningsteknologier holder dit batteri i god form i længere tid. Batteripleje forhindrer overopladning på din telefon, mens Xperia Adaptive Charging overvåger din telefon, mens du oplader, så batteriet ikke overbelastes.


Lyd

Smartphonelyd på en ny måde med lyd i høj opløsning

Kom tættere på den oprindelige optagelse i hvert eneste musiknummer med lyd i høj opløsning og DSEE HX™. Med indbyggede stereohøjttalere kan du høre musikken højt og tydeligt, mens trådløs lyd i høj opløsning får alt til at lyde fantastisk, når du lytter trådløst.

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Varemærke Sony
Screen Size 6,1 "
Type af mobiltelefon Smartphone
Operating System Android
Generation af mobilt bredbånd 4G
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Operatør
Vælg hvilken mobiloperatør du vil bestille, fx. Call Me.

Type af abonnement
Nyt mobilnummer - hvis du vil have et nyt telefonnummer.
Flyt mobilnummer - skift operatør og behold dit nuværende telefonnummer. Dit nuværende abonnement må ikke længere være i binding.

Abonnementer
Vælg det mobilabonnement, der passer dig bedst. Her finder du aktuel prisinformation.


Bindingsperiode
Bindingsperioden angiver, hvor længe du er bundet til dit abonnement. Husk på at du ikke kan opsige aftalen før din bindingsperiode er udløbet.

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}
Vil du inkludere en forsikring på dit produkt?
SONY XPERIA 5 BLUE SONY J9210 XPERIA 5 BLUE

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 1105 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 580 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 294 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »