5.1-kanals hjemmebiograf med lyd i høj opløsning

Sony BDV-N9200WW 5.1-kanals hjemmebiograf, Hvid

Sony BDV-N9200WW 5.1-kanals hjemmebiograf, Hvid
Tip en ven

-29%

5990 kr
Ord. pris 8490 kr
fra 294 kr pr. md
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  1-3 arbejdsdage

Fragtfrit

Sælges af CDON.COM

Dette produkt tilhører og leveres af CDON.COM.
 • Fragtfrit
 • Nyd afspilning af 5.1-kanals lyd i høj opløsning via gulvhøjttalerne
 • Hør kraftfuld, uforvrænget lyd fra et kompakt design med Magnetic Fluid-højttalere
 • Få glæde af øjeblikkelig streaming fra din smartphone med NTC og Wi-Fi
 • Oplev en akustik som i en biograf eller fra en livescene med DSP-teknologi
 • Få følelsen af at sidde på et stadion med Live Football-tilstanden

Billede af Blu-ray-hjemmebiografsystem med Bluetooth

Lyd i høj opløsning - musik, som kunstneren havde tænkt sig det

Lyd i høj opløsning fungerer ved at konvertere analog lyd til digital lyd med en højere og mere præcis hastighed end CD'er. Lyd i høj opløsning kan have en større hastighed på 24-bit/96 Hz og opfanger flere detaljer og finesser i din musik. Hør dine numre præcis, som de blev optaget, uden at gå på kompromis med lyden.

Billede af Blu-ray-hjemmebiografsystem med Bluetooth

Renere musik med Digital Sound Enhancement Engine

DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) løfter opskaleret lyd til et kvalitetsniveau, der er overlegent i forhold til CD. Ved at udnytte Sonys navnebeskyttede algoritmer til gendannelse af harmonier og diskrete musikalske detaljer, der går tabt, når lydfiler komprimeres, kan lyttere nyde lyd, der er gengivet med en definition, som er tættere på den originale optagelse.

Billede af Blu-ray-hjemmebiografsystem med Bluetooth

Nyd hver en tone med S-master HX digital forstærker

Traditionelle forstærkere kræver flere digital til analog-konverteringer - som hver især påvirker kvaliteten. Sonys S-master HX-forstærker er 100 % digital til kraft uden forvrængning. En DSP (Digital Signal Processor) analyserer din digitale fil. Derefter konverterer S-master HX-forstærkeren signalet til en analog bølge, der ligger tæt på lyd i høj opløsning. Til sidst løber signalet gennem et lavpasfilter (LPF) for nøjagtig lydgengivelse.

Billede af Blu-ray-hjemmebiografsystem med Bluetooth

Designet til at lytte med ClearAudio+

Helt enestående for Sony optimerer ClearAudio+ lydformater og justerer automatisk TV-lydindstillinger til en medrivende lytteoplevelse. Hør musik, dialog og surroundeffekter med bedre gengivelse og klarhed, uanset hvad du ser.

Billede af Blu-ray-hjemmebiografsystem med Bluetooth

Mere kraft, mindre plads med Magnetic Fluid-højttalere

Magnetic Fluid-teknologien er oprindeligt udviklet til NASA og er en nyskabelse, som Sony tilfører lyden i hjemmet. Ved at eliminere dæmperen reducerer Magnetic Fluid afstanden mellem svingspole og membran, hvilket medfører bedre signaloverførsel, reduceret forvrængning - og en mindre højttaler.

Billede af Blu-ray-hjemmebiografsystem med Bluetooth

5.1-kanals surroundlyd og RMS-effekt

Få en lytteoplevelse på et helt nyt niveau med støtte fra 5 højttalere og en dynamisk subwoofer, hvilket skaber intens surroundlyd med alle detaljer intakte. 1200 W samlet RMS-effekt giver den fornødne energi til en kraftfuld lydoplevelse.

Billede af Blu-ray-hjemmebiografsystem med Bluetooth

Bevar klarheden med superdiskantenheder

Ved at montere WD-superdiskantenheder på forsiden og øverst i hver højttaler har vi kunnet skabe et stort lydfelt, der bevarer kvaliteten over hele området. Højfrekvenstoner gengives stadig klart og detaljeret i lyd med høj opløsning.

Billede af Blu-ray-hjemmebiografsystem med Bluetooth

Virkelighedstro klarhed med 4K-opskalering

Oplev fire gange så mange detaljer som Full HD med 4K-opskalering. Inde i Blu-ray Disc™-afspilleren konverterer en chip almindelige videokilder som f.eks. 480p, 720p og 1080p til et signal, som er tættere på 4K-opløsning (3840 x 2160). Dette fylder otte millioner pixel ind i billedet og giver skarpere, mere detaljerede billeder. Farverne gengives levende med bibeholdelse af lysstyrke, nuance og farvemætning, og den højere billedkvalitet gør det muligt for dig at sidde tættere på skærmen med et bredere synsfelt

Billede af Blu-ray-hjemmebiografsystem med Bluetooth

Mica-forstærket celledelt basenhed

De fleste højttalere anvender papirmembraner, som bøjes og nedbrydes med tiden, hvilket fører til forvrænget lyd. Den Mica-forstærkede celledelte basenhed er kraftigere og mere stiv end konventionelle højttalermaterialer. Dette betyder, at den kan bevare sin form, også ved bevægelse under højt tryk og hastighed, hvilket garanterer et bredere frekvensområde, hurtigere respons og forbedret klarhed i lyden.

Billede af Blu-ray-hjemmebiografsystem med Bluetooth

Deling af medier er nemt med Miracast™

Spejl din smartphone-skærm på dit TV, og del film, videoer og fotos. Bare tryk en NFC-aktiveret enhed mod BDV-N9200W for at oprette en øjeblikkelig trådløs forbindelse med Miracast.

Billede af Blu-ray-hjemmebiografsystem med Bluetooth

Forbind din musik med SongPal-app

SongPal-app'en giver dig mulighed for at administrere din lytteoplevelse nemt og intuitivt. Du skal bare installere den på din mobiltelefon, så overtager den styringen af musikafspilning, enhedsindstillinger og meget mere - det hele via én app. Du kan endda styre onlinetjenester som Spotify og Pandora. Overfør ejerskabet af streaming fra enhed til enhed - så når telefonens batteri løber tør, bliver den ved med at streame.

Billede af Blu-ray-hjemmebiografsystem med Bluetooth

One touch-lytning til afspilning af musik med det samme

NFC-teknologi (Near Field Communication) eliminerer behovet for ledningsforbundet tilslutning og komplekse opsætningssekvenser. Du skal bare trykke på din NFC-kompatible smartphone eller en anden enhed* på N-mærket og starte din musik. Ingen NFC? Intet problem. Du kan også parre enhederne manuelt i Bluetooth®-indstillinger. *Se kompatible enheder

Billede af Blu-ray-hjemmebiografsystem med Bluetooth

Som at være på der selv med Digital Music Arena 

Rock løs med Digital Music Arena, og oplev den markante akustik fra Londons O2-arena i dit eget hjem. Ved hjælp af en tidsstrakt impuls - et lydsignal i høj opløsning, der er unikt for Sony - optaget med en 8-benet mikrofon, kan teknikere benytte algoritmer og nøjagtigt rekonstruere arenaens lydfelt. Resultatet: En unik, arenaagtig lydoplevelse i din stue.

Billede af Blu-ray-hjemmebiografsystem med Bluetooth

Lad der blive lys med højttalerillumination 

Lyd og billede blander sig med et blændende lysdisplay skabt af dine højttalere, der kan fås i en elegant hvid version for BDV-N9200W. 48 indbyggede LED-lys synkroniseres automatisk med din musik og dine videoer. Du kan også vælge mellem fire forprogrammerede mønstre for at skabe en stemning.

Billede af Blu-ray-hjemmebiografsystem med Bluetooth

Få fornemmelsen af at være en del af kampen med fodboldtilstand 

Få den store kamp hjem i stuen med fodboldtilstand, som anvender akustiske data fra et brasiliansk fodboldstadion. Tryk på en knap for at fremhæve publikums hujen, eller fjern kommentatorstemmen - så du kan nyde kampen, præcis som det passer dig.

Billede af Blu-ray-hjemmebiografsystem med Bluetooth

Oplev det bedste inden for lyd med Dolby® TrueHD

Nyd uovertruffen lydkvalitet med Dolby® TrueHD, som giver 100 procent oprindelig lyd i film og musik. Ved gengivelse af lyd, der er identisk med de originale masterbånd fra studiet, giver systemet lydgengivelse uden sidestykke for Blu-ray Disc™, DVD og downloadet indhold.

Billede af Blu-ray-hjemmebiografsystem med Bluetooth

Udvid lyd med 9.1-kanals Cinema Studio

Nyd en fyldig surroundlydoplevelse via nyskabende teknologi. Cinema Studio simulerer nøjagtigt et 9.1-kanals surroundlydsystem ved hjælp af de medfølgende 5.1-kanals højttalere. Ved at tilføje to ekstra baghøjttalere og placere to høje højttalere over fronthøjttalerne bliver lyden mere kraftfuld med en forbedret lodret tilstedeværelse.

Billede af Blu-ray-hjemmebiografsystem med Bluetooth

Se billeder hoppe ud af skærmen med 3D-opskalering 

Se 3D Blu-ray Disc™-film i ægte Full High Definition-kvalitet ved at slutte afspilleren til et 3D-kompatibelt HD-TV. Blu-ray Disc™-afspilleren er også kompatibel med DVD'er og opskalerer 2D-film til simuleret 3D for en forbedret visuel oplevelse.

One touch-spejling giver dig mulighed for at se din smartphones skærm på TV

NFC-teknologi (Near Field Communication) eliminerer behovet for ledningsforbundet tilslutning og komplekse opsætningssekvenser. Du skal blot trykke din NFC-aktiverede Xperia™-smartphone eller -tablet mod N-mærket på selve enheden for trådløst at spejle din mobilenheds skærm på den store skærm, der er sluttet til din videoenhed. Få endnu mere glæde af at se videoer, surfe på nettet eller vælge den næste feriedestination på et kort sammen med familie og venner. Ingen NFC? Intet problem. Du kan også parre enhederne manuelt.

Lyt efter mørkets frembrud med Nattilstand

Gå aldrig glip af et ord i Nattilstand, som giver optimal lyd, når du er nødt til dæmpe lyden. Når Nattilstand er aktiveret, forbedrer den lydeffekter og dialog og gør begge dele lettere at høre ved lave lydstyrker.

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Varemærke Sony
Diverse
Udstyr inkluderet Mikrofon för autokalibrering, Trådlös mottagare/förstärkare, Fjärrkontroll, FM-antenn
Produktfarve Vit
Farve Vit
DVD
Type Blu-ray-spelare
Eksklusiv Ja
DVD-egenskaber
Egenskaber XrossMediaBar
BD Profiler Profil 1.1 (bonusvy), Profil 2.0 (BD-Live), BD Profile 5.0 (Blu-ray 3D)
Forstærker
Udgangseffekt/i alt 1,2 W
Forstærkerudgangsdetaljer
Responsbåndbredde 1000 Hz
Lydsystem
Komponenter Blu-ray skivspelare/AV-mottagare, Högtalarsystem
Lydudgangsmodus Surround-ljud
Lydeffekter Digital Sound Enhancement Engine (DSEE)
Ekstra egenskaber Automatisk ljudkalibrering, Trådlös surround-kanal, ARC (Audio Return Channel), BRAVIA Sync, Digital Amplifier, x.v.Color, Djup färg, USB-tangentbordsstöd, Miracast-teknik
dekodere Dolby Digital Plus, SBC-avkodare, Dolby Pro Logic, DSD-avkodare, Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio, DTS-HD High Resolution, DTS-HD LBR, DTS Neo:6, DTS-ES Matrix 6.1, DTS-ES Discrete 6.1, DTS 96/24, Dolby Digital, DTS-dekoder
Digital Sound Processor (DSP) Ja
Forhåndsindstillede DSP'er Fotboll
Type Hembiosystem
Surround-system klasse 5.1-kanals
Understøtter digitalfotostandarder BMP, JPEG, PNG, MPO
Funktioner Digital spelare, AV-mottagare, Blu-ray-spelare, Nätverksspelare
Underkategori (KA) AV-system
Medieindholdskilde CD, DVD, Blu-ray, Nätverk, USB-radio
Medietype DVD+RW, DVD+R, DVD-R, DVD-RW, BD-R, BD-RE, BD-ROM, CD-DA, DVD+R DL, DVD-R DL, SACD
Understøttede digitale audiostandarder FLAC, Apple Lossless, LPCM, WMA, AAC, HE-AAC, AIFF, MP3
Understøttede digitale videostandarder AVI, WMV, MKV, VC-1, AVCHD, MOV, RMVB, AVC, TS, PS, ASF, FLV, M-JPEG, RM, M2TS, MTS, 3GPP, 3GPP2, MPEG-1, MPEG-2, XviD, MPEG-4
3D-teknologi Ja
Netværk & Internet Multimedie
Funktionalitet Internet-videouppspelning, Digital ljuduppspelning, Webbläsning
Internet Streaming Services Gracenote, Spotify, Sony Entertainment Network
Forbindelses-interfaces IEEE 802.3u (Fast Ethernet), Bluetooth 3.0, IEEE 802.11a/b/g/n, Near Field Communication (NFC)
Network & Internet Multimedia
DLNA Ja
Overskrift
Produktlinje Sony
Model BDV-N9200W
Mærke Sony
Antal pakker 1
Radiosystem
Tuner-bånd FM
Antal forhåndsindstillede stationer 20
Understøttede RDS-funktioner EON, PTY, PS
Tunertype Digital radio-tuner
Signal Processing Features
Opskalering via HDMI Upp till 4 K
Strømenhed
Strømforbrug ved drift 0,1 W
Strømforbrug stand-by/sov 0 kW
Farvegruppe Hvid
Dimensioner & vægt detaljer / Højttalertype Dimensioner & vægt detaljer / Lydsystemstype Dimensioner & vægt detaljer / Bredde Dimensioner & vægt detaljer / Dybde Dimensioner & vægt detaljer / Højde Dimensioner & vægt detaljer / Vægt
Surround-kanalhögtalare Högtalarsystem
Högtalare för mittenkanal Högtalarsystem 36,5 cm 7,7 cm 7,3 cm 1,1 kg
Bashögtalare Högtalarsystem 26,5 cm 26,5 cm 43 cm 6,3 kg
Blu-ray skivspelare/AV-mottagare 48 cm 21,25 cm 7,8 cm 3,1 kg
Forstærkerudgangsdetaljer / Antal kanaler Forstærkerudgangsdetaljer / Udgangsimpedans/kanal Forstærkerudgangsdetaljer / Udgangseffekt/kanal Forstærkerudgangsdetaljer / kanaltype
5
1 6O 200 W Bashögtalare
Højttalersystemdetaljer / Højttalermodel Højttalersystemdetaljer / Antal højttalere Højttalersystemdetaljer / Højttalertype Højttalersystemdetaljer / Forbindelsesteknologi
Extern 2 Huvudkanalhögtalare Kabelansluten
Extern 1 Högtalare för mittenkanal Kabelansluten
Extern 1 Bashögtalare Kabelansluten
Extern 2 Bakre kanalhögtalare Trådlös
Tilslutninger / Type Tilslutninger / Antal Tilslutninger / Forbindelsestype Tilslutninger / Forbindelsesplacering
HDMI-ingång 2 19 pin HDMI typ A Bak
HDMI-utgång 1 19 pin HDMI typ A Bak
LAN 1 RJ-45 Bak
USB 1 4 pin USB typ A Fram
Linjeingång för ljud 1 RCA-telefon x 2 Bak
SPDIF-ingång 1 TOSLINK Bak
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 1 Gennemsnitlig vurdering: 1
0%
0%
0%
0%
100%

hmm
priserne ændres hurtig her
den 25/4 kostede samme anlæg 5.995 kr
nu d 26/4 steget 500 kr...

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}
Vil du inkludere en forsikring på dit produkt?
5.1-kanals hjemmebiograf med lyd i høj opløsning Sony BDV-N9200WW 5.1-kanals hjemmebiograf, Hvid

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 1103 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 579 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 294 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »