Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Sonos Roam Sort
Sonos Roam Sort
Sonos Roam Sort

1 / 3

Sonos Roam Sort

1489 kr.
Gør musikken til en del af dine eventyr med den bærbare Sonos Roam trådløse højttaler. Det kompakte, slidstærke og vandtætte design gør den sikker at have med på farten - og lyden har stadig høj kvalitet. Roam leverer imponerende lyd og er kompatibel
Læs mere

Gør musikken til en del af dine eventyr med den bærbare Sonos Roam trådløse højttaler. Det kompakte, slidstærke og vandtætte design gør den sikker at have med på farten - og lyden har stadig høj kvalitet. Roam leverer imponerende lyd og er kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant eller Siri via AirPlay 2 til stemmekontrol, Par Sonos Roam med andre Sonos højttalere for at skabe et kraftfuldt stereosystem og multirumsopsætning.

Trueplay-tuning
Takket være den adaptive teknologi kan Sonos Roam højttaleren analysere omgivelsernes akustiske egenskaber og balancere outputtet for at matche rummet, layoutet og møblementet. Du kan også tilpasse indstillingerne perfekt til et specifikt rum eller et par rum.

Stemmestyring
Styr let Sonos Roam med stemmen - højttaleren har far-field indbyggede mikrofoner, så den kan høre og genkende ord rummet igennem. Skift sang, justér lydstyrken og få notifikationer, vejrudsigten og svar på dine spørgsmål fra Amazon Alexa og Google Assistant.

Multirumsopsætning
Få et bredere lydområde til musik, TV eller anden lyd ved at parre flere Sonos højttalere via Sonos appen.

AirPlay 2
Styr musikken direkte fra din iPhone, iPad eller Mac via AirPlay 2, eller bed Siri om at skifte sang eller skrue op for lydstyrken.

IP67 vand- og støvsikret
Du kan trygt placere højttaleren på vådt græs eller ved poolen. Roam højttaleren har et slidstærkt, hårdført design, der endda er faldsikret, og som gør det muligt at vaske højttaleren under vand for at holde den ren.

10 timers batteritid
Nyd op til 10 timers batteritid pr. opladning. Når den ikke er i brug, skifter Sonos Roam automatisk til dvaletilstand for at spare på strømmen. Den har strøm til 10 dage i dvaletilstand. Oplad Roam med det inkluderede USB-kabel eller via enhver Qi-kompatibel trådløs oplader.

Touch-styring
Beskyt dit privatliv, sluk for mikrofonen og styr musikken via en app eller via on-speaker kontrolfunktioner, der gør det muligt at afspille, pause musikken, styre lydstyrken, springe sange over, afspille igen, slukke for mikrofonerne og manuelt at skifte til Bluetooth.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .