Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Sennheiser HD 599 Hovedtelefoner

Til kassen

Se også

Sennheiser HD 599 Hovedtelefoner

(0)
Skrive en anmeldelse
Sennheiser HD 599 Hovedtelefoner
Sennheiser HD 599 Hovedtelefoner
1190 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Forventet leveringstid
    5-15 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af CDON

Sennheiser HD 5 Series - de bedste i klassen. Remastered.

Som efterfølger til populære HD 500 Series byder Sennheiser HD5-modellerne på høj kvalitet og værdi i ethvert aspekt. Lyden leveres med kraften fra Sennheisers egen transducerteknologi inkl. "Ergonomic acoustic refinement"-design (E.A.R.), som sender lydsignalet direkte ind i dine ører. Hovedtelefonerne har et moderne design, som er både attraktivt og ergonomisk. En gave til alle, der lytter til musik med en følelse af at være på opdagelsesrejse. Oplev den sidste nye udgave af den legendariske Sennheiser-lyd med disse fantastiske hovedtelefoner.

Sennheiser HD 599
Vil du forkæle dine ører med lydkvalitet for ægte lydfans? Så er HD 599 den rigtige HD 5-model for dig. Med imponerende, forfinet og naturlig lyd samt kompromisløs kvalitet. Du er nået i mål. 

Velkommen til en verden af lydoplevelser
Med HD 599 træder du ind i en verden af lyd for ægte lydfans. Her vil du opleve et enestående lydbillede, leveret af high-end, Sennheiser-udviklede transducere. Du har måske haft ganske gode hovedtelefoner før, men HD 599 viser dig en verden, som er langt større. Advarsel: Der er ingen vej tilbage.

Også overlegen komfort 
HD 599 har et akustisk, åbent, Over-Ear design. Takket være de store ørekopper med bløde, udskiftelige ørepuder, er der intet, som presser mod dine ører, kun lyd. Intet forhindrer dig i at lytte til nummer efter nummer. HD 599 viser dig alt det, du ikke har hørt før.

Audiofil lyd i smuk indpakning
Kvalitet som du kan høre, se og føle - det er, hvad HD 599 handler sig om. Designet er udsøgt. Fra de brune sting på hovedbøjlen til de silkematte metal-accenter på ørepuderne og hovedbøjlen. Sammen med de tidløse elfenbensfarver bidrager disse diskrete detaljer til, at HD 599 imponerer både på indhold og kvalitet.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.