Sennheiser GSP300 Headset

Sennheiser GSP300 Headset
Tip en ven
579 kr I øjeblikket udsolgt

-17%

Ord. pris 699 kr

Sælges af CDON.COM

Du kan aktivere din overvågning ved at skrive din e-mailadresse ind forneden og klikke på ’Overvåg’. Vi sender dig en meddelelse, så snart produktet kan bestilles.

 • GSP 300 anvender Sennheisers berømte akustiske teknologi for at forbedre alle gaming-sessions, så du får en endnu mere klar lyd og en mere realistisk oplevelse
 • Med de luksuriøse ørepuder af XL-hukommelsesskum har det nye GSP 300 den bedste komfort i sin klasse og forbedret støjisolering, så du ikke bliver forstyrret og kan fokusere på dine gaming-sessions
 • GSP 300 har en luftfartsinspireret delt hovedbøjle, som reducerer trykket med henblik på den bedste komfort og pasform selv under lange gaming-sessioner
 • For at opnå den ultimative teampræstation har GSP 300 en støjundertrykkelsesmikrofon i tv-produktionskvalitet og en kort mikrofonarm
 • Holdbarheden og pålideligheden garanteres af de førsteklasses materialer og den grundige produktprøvning
 • Takket være PCV 05 kan du nu bruge GSP 300 på flere platforme som pc, Mac, konsoller, mobiltelefoner og tablets. Bliv klar til at opleve hele dybden i spillet

Ultra komfortable ørepuder med memoryskum garanterer den bedste akustiske lukkethed i denne klasse, og den støjreducerende mikrofon i samme kvalitet som til TV-produktion minimerer baggrundsstøj, så du kan fordybe dig fuldstændigt i spillet. 

Tag dine spiloplevelser til næste niveau
GSP 300 anvender Sennheisers berømte lydteknologi, der bringer store oplevelser til hver eneste gaming-session ved at byde på en endnu klarere og realistisk oplevelse. Vi har givet bassen et nøk opad for yderligere at intensivere din gaming-oplevelse, så du får mest muligt ud af spillet. 

Nyt udseende og overlegen pasform
Til alle, som tager underholdning alvorligt, har Sennheiser skabt GSP 300, et omsluttende, akustisk headset i et nyt, frisk design til gamere, der er parate til at tage det næste skridt. Med ørepuder i luksus XL-memoryskum leverer den nye GSP 300 klassens bedste komfort og desuden forbedret støjisolering, så du kan spille uforstyrret og fokuseret.

Perfekt tilpasset
GSP 300 har en luftfartsinspireret, delt hovedbøjle, der reducerer trykket, og giver den bedste komfort og pasform - selv ved længere gaming-sessioner. Den fænomenale pasform er yderligere forbedret grundet det smarte kugleled, der gør det meget nemmere at finde den rette vinkel, der passer til din ansigtsform. 

Krystalklar kommunikation
For at sikre optimal holdkommunikation har vi udstyret GSP 300 med en støjreducerende mikrofon i højeste kvalitet, som til TV-produktion, med minimal baggrundsstøj og en kort mikrofonarm, som sørger for at filtrere åndedrætslyde og dermed sørger for, at kommunikationen er så tydelig som overhovedet muligt. Løft mikrofonarmen, så slukkes mikrofonen med det samme!

Robust konstruktion
Holdbarhed og pålidelighed er garanteret af materialerne af høj kvalitet og de grundige produkttests. Du skal ikke bekymre dig! Alle vores gaming-headsets har to års international garanti.

Multiplatform
Takket være PCV 05 kan du bruge dit GSP 300 på flere platforme som f.eks. PC, MAC, konsoller, mobiltelefoner og tablets. Gør dig klar til den ultimative gaming-oplevelse!

 • Impedans: 19 Ohm
 • Frekvensomfang (mikrofon): 10 - 15.000 Hz
 • Frekvensomfang (headset): 15 - 26.000 Hz
 • Kabellængde: 2 m
 • Vægt: 605 g
 • Mikrofonens følsomhed: -41 dBV/PA

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Varemærke Sennheiser
Trådløs false
Design af høreenhed Fullsize
Mikrofon true
Lydtype Stereo
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 201 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 129 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 76 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »