Sennheiser GSP 600

-9%

1499 kr
Ord. pris 1649 kr
fra 113 kr pr. md
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  fra 2 arbejdsdag

Sælges af CDON.COM

Dette produkt tilhører og leveres af CDON.COM.
 • Det akustisk lukkede GSP 600 er designet til at forbedre din præstation
 • Takket være sit enestående ergonomiske design sørger GSP 600 for uafbrudt komfort til dem, som spiller over lange perioder
 • GSP 600 er udstyret med et innovativt justerbart headband, der tilpasser kontakten med hovedbunden, samt et avanceret metalhængselsystem
 • For fejlfri og overlegen team-kommunikation har GSP 600 en avanceret støjreducerende mikrofon i broadcast-kvalitet, der minimerer baggrundsstøj
 • Teknologi udviklet i Tyskland
 • GSP 600 leveres med udskiftelige kabler så du kan bruge headsettet på flere platforme, som f.eks. PC, Mac og konsoller med en 3,5 mm jack-indgang

Mød det professionelle GSP 600 gaming headset

Seriøse gamere har brug for professionelt udstyr. Når konkurrencen spidser til, kan du regne med Sennheisers nye professionelle GSP 600 gaming headset. Fremragende bærekomfort og overlegen lydkvalitet sikrer, at du hører hver eneste detalje i spillet.  Du reagerer hurtigere og performer bedre takket være den utroligt realistiske, dybe lydoplevelse.

Lad det professionelle GSP 600 gaming headset løfte din gaming-oplevelse til et helt nyt niveau!

Udvidet basrespons
GSP 600 leverer den overlegne lydkvalitet, som seriøse gamere forventer. De transducere, som Sennheiser har designet og udviklet, sikrer en blød, afbalanceret frekvenskarakteristik med fantastisk detaljerigdom, dynamik og udvidet basrespons. Headsettet er udstyret med svingspoler i aluminium, som sikrer fantastisk detaljerigdom, udvidet basrespons og en spændende lydoplevelse, der forbedrer gaming-oplevelsen. GSP 600 er udstyret med transducere, der udvikles i Tyskland, og headsettet produceres på Sennheisers eget produktionsanlæg i Irland.  Det sikrer uovertruffen performance, pålidelighed og holdbarhed.

Krystalklar kommunikation
Den eksklusive mikrofon til GSP 600 er udstyret med Sennheisers nyeste støjdæmpningsteknologi, så du får glæde af avanceret sendekvalitet, der sikrer krystalklar chat, mens du gamer. Når du løfter mikrofonarmen, afbrydes mikrofonen, og lydstyrkekontrollen på høretelefonen sidder lige ved hånden for nem og intuitiv brug.  

Fremragende støjisolering
GSP 600 er et professionelt gaming headset med støjisolering, som garanterer en fantastisk lydoplevelse uden afbrydelser. Headsettet er udstyret med et lukket system med ergonomisk designede, meget tykke ørepuder i memory-skum, som sikrer exceptionel støjisolering, så du kan lukke forstyrrelser fra omgivelserne ude og koncentrere dig om dit game. 

Ekstrem komfort
GSP 600 er forsynet med nye ergonomisk designede ørepuder, som giver dig en utrolig bærekomfort, selv når du gamer i lang tid. De tilpasser sig ørets form, så pasformen forbedres, ligesom de forebygger tab af basfrekvenser. De ergonomisk designede ørepuder i XL-størrelse er beklædt med et ruskindsagtigt materiale, der ikke klæber til huden og holder dine ører kølige, når du gamer for alvor! Et nyt ophængssystem til ørepuderne i kombination med et innovativt, justérbart hovedbånd giver mulighed for variabel fastgørelse.  Dette sætter en ny standard for overlegen bærekomfort.  

Brugertilpasset pasform
Seriøse gamere kan spille i lang tid, så komfort og brugertilpasset pasform er vigtigt. Derfor kan GSP 600 tilpasses til forskellige hovedstørrelser og ansigtsformer, idet Sennheiser har præsenteret en innovativ, justérbar berøringstrykfunktion til hovedbåndet. Den kan tilpasses i forhold til hver brugers præferencer, så headsettet har en perfekt pasform og sidder sikkert, uden at det føles for stramt. Den perfekte pasform til det perfekte game.

Multiplatform
GSP 600 er et ægte gaming headset til flere platforme, der kan bruges sammen med pc, Mac, PS4T, Xbox One og andre konsoller ved hjælp af et 3,5 mm jack-stik. Anvendelse sammen med controllere med lav effekt er forbedret takket være et akustisk system med reduceret impedans, som gør det nemmere at game på alle platforme. Den perfekte ledsager for alle gamere, som elsker fantastisk lyd og ønsker at løfte deres gaming-oplevelse til et nyt niveau.

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Varemærke Sennheiser
Trådløs false
Design af høreenhed Fullsize
Mikrofon true
Lydtype Stereo
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 355 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 205 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 113 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »