Sennheiser GSP 350 Sort BT NC

Sennheiser GSP 350 Sort BT NC
Tip en ven

-25%

749 kr
Ord. pris 999 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  1-3 arbejdsdage

Fragt: 29 kr

Sælges af CDON.COM

Dette produkt tilhører og leveres af CDON.COM.
 • Sennheisers GSP 350 tager dig til et helt utroligt niveau af fordybelse i pc-spil, når du er parat til at gå videre til det næste lydniveau inden for gaming
 • GSP 350 har ørepuder med hukommelsesskum, som giver den bedste akustiske tæthed i klassen for at opnå en fremragende passiv støjreducering
 • Med sin inspiration fra luftfart, reducerer den justérbare dobbelte hovedbøjle med sine smarte hængsler, trykket på hovedet
 • GSP 350 kommer med en elegant og ny surround-dongle til PC for at kunne skifte hurtigt mellem stereo og Dolby 7.1 Surround Sound
 • For at opnå den ultimative teampræstation har GSP 350 en støjreducerende mikrofon i broadcast-kvalitet og en kort mikrofonarm
 • Holdbarheden og pålideligheden af headsettet garanteres af de førsteklasses materialer og den grundige produkttest
 • Kompatibel med flere platforme
De mest fantastiske spil bringer dig allerede til en spændende verden af eventyr, men hvis du er parat til at tage skridtet videre i spillet, må du have Sennheiser GSP 350. PC-gamere vil få et helt nyt oplevelsesniveau af realisme i spillet takket være den ultra-fordybende Sennheisers high-end akustiske teknologi og den helt utrolige Dolby 7.1 Surround Sound.
 • Det næste niveau inden for gaming-lyd
  Sennheisers GSP 350 tager dig til et helt utroligt niveau af fordybelse i pc-spil, når du er parat til at gå videre til det næste lydniveau inden for gaming. Det lukkede gaming-headset er udviklet med Sennheisers akustiske high-end teknologi, som giver dig Dolby 7.1 Surround Sound via en elegant og intuitiv ny surround-dongle.
 • Nyt look og fremragende komfort
  GSP 350 har ørepuder med hukommelsesskum, som giver den bedste akustiske tæthed i klassen for at opnå en fremragende passiv støjreducering, så du kan koncentrere dig helt og fuldt om spillet uden at blive forstyrret at lyde udefra. De luksuriøse ørepude er blevet designet efter Sennheisers dedikerede forskning inden for det menneskelige øres ergonomi for at opnå en overlegen komfort - selv under lange gaming-perioder.
 • Perfekt pasform
  Med sin inspiration fra luftfart, reducerer den justérbare dobbelte hovedbøjle med sine smarte hængsler, trykket på hovedet. Dette giver bedre komfort, så hovedtelefonerne altid har en perfekt pasform. Den overlegne pasform understøttes desuden af et smart kugleledshængsel, så du nemt kan vinkle højttalerne efter din ansigtsform.
 • Førsteklasses lydoplevelse
  GSP 350 kommer med en elegant og ny surround-dongle til PC for at kunne skifte hurtigt mellem stereo og Dolby 7.1 Surround Sound. Sennheisers elegante og intuitive software interface tilpasser oplevelsen for de enkelte spillere, deres spil eller deres omgivelser. De fire equalizer-indstillinger sørger for optimerede funktioner for gaming-indstilling, eSports-funktion, en "Off"-indstilling, der giver mulighed for at neutral lydeffekt, og en musikfunktion for en førsteklasses lydoplevelse.
 • Krystalklar kommunikation
  For at opnå den ultimative teampræstation har GSP 350 en støjreducerende mikrofon i broadcast-kvalitet, som minimerer baggrundsstøjen, og en kort mikrofonarm, der filtrerer åndedrætslyde fra for klar kommunikation under spillet. Hvis du vil slukke for mikrofonen, skal du blot løfte mikrofonarmen for at komme ude af æteren!
 • Robust konstruktion
  Holdbarheden og pålideligheden af headsettet garanteres af de førsteklasses materialer og den grundige produkttest.
 • Kompatibel med flere platforme
  GSP 350 har muligheden for at udskifte kablerne. Med et af de kabler, der fås som tilbehør, får du mulighed for at nyde spillet på andre platforme analogt som f.eks. på en Mac, konsoller, mobiltelefoner og tablets. Vær opmærksom på, at Dolby 7.1 Surround Sound-software kun fungerer sammen med en PC.
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Varemærke Sennheiser
Trådløs false
Design af høreenhed Fullsize
Mikrofon true
Støjannullering true
Lydtype Stereo
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 230 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 143 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 83 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »