Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

SEAGATE ONETOUCH PORTABLE 4 TB EXTERNAL HARD DISK DRIVE - BLACK
SEAGATE ONETOUCH PORTABLE 4 TB EXTERNAL HARD DISK DRIVE - BLACK
SEAGATE ONETOUCH PORTABLE 4 TB EXTERNAL HARD DISK DRIVE - BLACK

1 / 3

SEAGATE ONETOUCH PORTABLE 4 TB EXTERNAL HARD DISK DRIVE - BLACK

722 kr.
Seagate One Touch ekstern harddisk - sorte funktioner4TB, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), sortSeagate One Touch, 4000 GB, 2,5 ", 3,2 Gen 1 (3,1 Gen 1), SortDe smukke øjeblikke bunker mad til eftertanke ... fotos, film, dokumenter. Telefoner, tablets, bærbar
  • 4TB
  • USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
  • Black
Læs mere

Seagate One Touch ekstern harddisk - sorte funktioner

4TB, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), sort


Seagate One Touch, 4000 GB, 2,5 ", 3,2 Gen 1 (3,1 Gen 1), Sort


De smukke øjeblikke bunker mad til eftertanke ... fotos, film, dokumenter. Telefoner, tablets, bærbare computere. I din hurtigt voksende digitale verden er der mere og mere at passe på. Vi mener, at administration af alle disse filer på alle disse enheder skal være enkel og ikke en opgave. Derfor har vi designet en række bærbare lagerløsninger af høj kvalitet, der hjælper med at holde dit liv i balance.


Minimal størrelse. Maksimum klar. Lille som kreditkort. Hurtig som en vinthund. One Touch SSD kombinerer et stilfuldt tekstildesign med hurtige SSD- og USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) -overførsler, kontinuerlige sikkerhedskopier plus adgang til fantastiske apps som Mylio og Adobe-apps. Resultatet? En brugerdefineret mobil løsning til problemfri visning, redigering, organisering og streaming af din store samling af fotos og videoer.


Tilbage op i naturen Da Sam Larson kørte fra Midtvesten i sin lille fuldt lastede Honda Civic til Californiens bakker, Oregon-skovene og den roaming bison i Utah, havde han et mål i tankerne: at fange alle de fejende landskaber og vilde , robust land i kunstværker for at dele minder og fortælle historier. One Touch Special Edition giver dig også mulighed for at opleve eventyr og gemme dine egne dyrebare minder.


Leder du efter en ekstern SSD med et stilfuldt design? Fra travle undergrundsbaner til travle gader er One Touch SSD Special Edition i camouflage-stil den ideelle løsning til styring af filer i byjunglen. Vælg et unikt look med en af ​​de mange farverige camouflage-stilarter, og udnyt al den ydeevne og fordele ved den originale model.


Høj kapacitet.

Stor i stil. Raffineret og subtilt. Behagelig tekstur. One Touch fås i en række stilarter, der perfekt supplerer dit unikke look. Og uanset om du gemmer årlige skattedokumenter eller et stigende antal fotoserier i høj opløsning, er kapacitet ikke et problem.


PC- og Mac-kompatible One Touch-drev kan øjeblikkeligt udskiftes mellem Windows® og Mac® (omformatering kan være påkrævet for brug med Time Machine). En adapter til brug med USB-C-forbindelser er let at få og tilføje.


Praktisk backup Med en One Touch SSD kan du nyde kontinuerlige automatiske sikkerhedskopier, spejle filer til problemfri filhåndtering og også uden problemer beskytte dine filer med Sync Plus-software.

One Touch HDD gør det også nemt at planlægge sikkerhedskopier hver time, dagligt, ugentligt eller månedligt for at samle alle dine filer ét sted.

Uanset din backup-stil tilbyder One Touch dig en brugervenlig løsning.


Administrer dine minder med Mylio Create Udnyt et gratis 1-års abonnement på Mylio Create. Denne intuitive, kraftfulde app hjælper med at organisere dine fotos i en livskalender, giver nem beskyttelse og muligheden for at redigere, dele og synkronisere fotos mellem flere enheder. (Ikke tilgængelig i alle lande.)


Tag fantastiske billeder. Hvorend du er. Desuden kan du nemt redigere, organisere, gemme og dele dine fotos med et gratis 4-måneders Adobe Creative Cloud Photography-abonnement. Rediger fotos med Adobe Lightrooms kraftfulde og brugervenlige grænseflade, og kombiner fotos til rige kunst i flere lag med Adobe Photoshop. (Tilbuddet skal indløses inden for 1 år efter diskregistrering. Ikke tilgængeligt i alle lande.)


Rescue data recovery services I uforudsigelige situationer, såsom vandskader eller en naturkatastrofe, er vi der for dig. Med Rescue's serviceplaner til datagendannelse kan du stole på et globalt team af datagendannelseseksperter i verdensklasse og en 95% kundetilfredshed. Vi gør alt, hvad vi kan, for at gemme dine data og investeringer med et forsøg på datagendannelse i laboratoriet.

Hurtige fakta

  • 4TB
  • USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
  • Black
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter