Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

SAMSUNG SSD 870 QVO 2,5" 1 TB SATA III

(1)
Skrive en anmeldelse
Fri fragt
SAMSUNG SSD 870 QVO 2,5" 1 TB SATA III
SAMSUNG SSD 870 QVO 2,5" 1 TB SATA III
SAMSUNG SSD 870 QVO 2,5" 1 TB SATA III
SAMSUNG SSD 870 QVO 2,5" 1 TB SATA III
766 kr.
Fri fragt
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  5-7 Arbejdsdage
  Fri fragt
 • Sælges og sendes af Xstra Digital Storage

Overvåg prisen på produktet

 • 2,5"
 • 1TB
 • SATA

1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA Solid State Drive


OPGRADER MED LETHED

Boostet på alle måder og nå den maksimale SATA interface grænse på 560/530 MB / s sekventielle hastigheder, 1TB Samsung 870 QVO har radikalt forbedret sin tilfældige hastighed og pålidelig ydeevne i forhold til sin forløber 860 QVO. Få hurtigere skrivehastigheder med Intelligent TurboWrite, og dette bevarer også en holdbar høj ydeevne med en større fleksibel buffer.

Denne terabyte SSD er lige så tilgængelig som at tilslutte 870 QVO til et SATA-slot og tillade den transformerede migreringssoftware, der håndterer resten. Opgradering til 870 QVO er gjort stress-fri for alle med en stationær pc eller bærbar computer, der understøtter en standard 2,5-tommer SATA formfaktor.


OVERLEGEN PÅLIDELIGHED MED SAMSUNG

Samsung 870 QVO fås i 1, 2, 4 og 8TB, og 8TB-modellen er suverænt den største kunde hos SATA SSD. Med 870 QVO kan du nu opleve og forkæle dig selv med det gigantiske SSD-computermiljø nogensinde med en tilgængelig pris.


INKLUDERER EN BEGRÆNSET GARANTI PÅ 3 ÅR

Den uovertrufne kapacitet på 870 QVO fordobler holdbarheden op til 2.880 TBW sammenlignet med den tidligere model 860 QVO SSD. Denne pålidelige SSD giver yderligere bæredygtighed med en raffineret ECC-algoritme, der muliggør en stabil ydeevne.


EN UOVERTRUFFEN OPGRADERING

870 QVO er Samsungs nyeste 2. Det tilbyder en utrolig opgradering til hverdagens pc-entusiaster, der ønsker at forbedre deres stationære pc eller bærbare computer til den største tilgængelige lagerplads på markedet uden at gå på kompromis med ydeevnen.


KVALITET, DU KAN STOLE PÅ

Oplev den overlegne ydeevne og pålidelighed, som du kun kan få fra verdens førende mærke til flashhukommelse siden 2003. Alle firmware og komponenter, herunder Samsungs verdensberømte DRAM og NAND, er produceret in-house, så end-to-end integration for kvalitet, du kan stole på.


5.0

baseret på 1 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-4)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.