Samsung Galaxy Tab Active 2 T395 16GB 4G+Wifi Sort

Samsung Galaxy Tab Active 2 T395 16GB 4G+Wifi Sort
Tip en ven
4099 kr I øjeblikket udsolgt

Sælges af CDON.COM

Du kan aktivere din overvågning ved at skrive din e-mailadresse ind forneden og klikke på ’Overvåg’. Vi sender dig en meddelelse, så snart produktet kan bestilles.

 • 8" 1.280 x 800 (WXGA) TFT LCD
 • 1.6GHz Octa-Core Processor
 • 3GB (RAM) + 16GB (ROM), MicroSD op til 256GB
 • 4G/3G/2G+Wifi
 • Android 7.1

Arbejder lige så hårdt som dig.
Samsung Galaxy Tab Active2 er en tablet, der klarer dine digitale arbejdsopgaver i barske miljøer. Den kombinerer konkurrencedygtig prisfastsættelse, hårdføre funktioner og brugervenlighed med et kompakt og stødresistent format. Det kan medføre en bedre samlet ejeromkostning (TCO) sammenlignet med dels ubeskyttede tablets og dels dyrere specialprodukter.

Hvis du arbejder i varme, kolde, våde og støvede miljøer, kan du anvende Galaxy Tab Active2 med en enkelt hånd og logge ind med ansigtsgenkendelse. Den kan monteres i en bil* og passer ned i bukselommen. S-Pen er perfekt til notater og navigering på enheden - selv med handsker på. Det kræver ikke tekniske færdigheder at konfigurere enheden, fordi den kan tilpasses centralt med Samsung Knox.

Hårdfør komfort
Galaxy Tab Active2 er din perfekte partner i barske miljøer. Med det medfølgende cover tåler den et fald på op til 1,2 meter, udmærket hvis du bærer rundt på din tablet. IP68-klassificeringen for vand- og støvtæthed (tåler 1,5 meter vand i 30 minutter) giver dig mulighed for at fortsætte arbejdet også i våde eller støvede omgivelser. Det kompakte design gør, at den er lille nok til at bære, mens de fysiske knapper og S-Pen gør den let at bruge. Den har en 8-tommer skærm, er 9,9 mm tynd og vejer kun 419 g. LTE-støtte (4G) betyder, at du kan kommunikere uden adgang til Wi-Fi.

Udviklet til virksomheder
Galaxy Tab Active2 lader dig komme videre med dit arbejde. Den forbedrede touchscreen-følsomhed gør, at du kan anvende skærmen med våde hænder eller handsker. Med flere vinduer åbne kan du blive mere produktiv ved at bruge to apps i samme visning.

S-Pen kan anvendes til hurtige notater direkte på den låste skærm. Du kan navigere ved at holde pennen over skærmen og få hurtigere adgang til apps. Kunder kan kvittere for leverancer og dokumenter med pennen. Underskriftens grafik, tryk og hastighed bliver gemt. Anvend S-Pen til at føre protokol, også når du bruger handsker. S-Pen er IP68-klassificeret til brug i vand og støv og kræver ikke opladning.

Pogo-pin har flere fordele: Den lader dig oplade en eller flere enheder bekvemt, overføre data fra enheden og tilslutte et tastatur* (alt tilbehør sælges separat). Tilbehør, der er kompatibelt med Galaxy Tab Active 1, fungerer også med Tab Active2.

Samsung Knox er Samsungs platform for sikkerhed og brugervenlighed - Enterprise Mobility Management (EMM). Enhedssikkerheden i flere lag sikrer dine virksomhedsoplysninger mod uvedkommende adgang. Samsung Knox gør det muligt at tilpasse tusindvis af enheder til specifikke formål, så de kan uddeles til alle brugere samtidig og senere administreres fra et centralt sted. Samsung Knox integrerer også med andre EMM-systemer.

En SDK er tilgængelig for tilpasset app-integration, så du kan tilpasse virksomhedens egne apps til at fungere med flere vinduer åbne og anvende S-Pen. Data kan læses med kameraets stregkodelæser eller via NFC.

Øget anvendelighed og ydelse
I stedet for at låse enheden op med en adgangskode kan du anvende fingeraftryk for hurtig adgang. Hvis du bruger handsker, er ansigtsgenkendelse den hurtigste måde at fortsætte dit arbejde.

En ny spændende anvendelsesmulighed for mobile enheder er forstærket virkelighed (Augmented Reality): Forstærket virkelighed kan projicere information om et objekt foran enheden for at visualisere, hvordan man inspicerer og reparerer en maskine, viser tegninger af bygninger, ser information om varme og gas eller til at uddanne personale*. Det betyder sikkerhed, produktivitet og bedre beslutninger.

Flere funktioner i Tab Active2 gør den klar til tredjepartsløsninger: det forbedrede kamera, den kraftige octa core-processor, ekstra RAM, accelerometer, gyroskop, geomagnetisk sensor og GPS.

* Funktionaliteten kan kræve tilbehør og applikationer, der sælges separat

DIMENSIONER 127.6 x 214.7 x 9.9 mm
SKÆRM 8" 1.280 x 800 (WXGA) TFT LCD | PLS
PROCESSOR 1.6GHz Octa-Core Processor
HUKOMMELSE 3GB (RAM) + 16GB (ROM), MicroSD op til 256GB
NETVÆRK 4G version 4G/3G/2G
KAMERA Frontkamera: 5.0 MP, Hovedkamera: 8.0 MP (Auto Focus)
OS Android 7.1
TILSLUTNINGER USB 2.0 Type-C, NFC, BT 4.2, GPS + Glonass + Beidou
WiFi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4+5GHz
BATTERI 4.450 mAh
SENSORER Accelerometer, Fingerprint, Gyro, Geomagnetic, Hall, Proximity, RGB Light

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 788 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 422 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 218 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »