Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB Phantom Black Smartphone - Sort
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB Phantom Black Smartphone - Sort
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB Phantom Black Smartphone - Sort
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB Phantom Black Smartphone - Sort
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB Phantom Black Smartphone - Sort

1 / 5

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB Phantom Black Smartphone - Sort

(1082 anmeldelser)
8370 kr.
6,8 "3200 x 1440, 120Hz, Dynamic AMOLED 2X, HDR10 +, 5G, Octa-Core, 5000 mAh, AndroidSamsung Galaxy S21 Ultra 5G SM-G998, 17,3 cm (6,8 "), 12 GB, 128 GB, 108 MP, Android 11, SortepiskPå alle måderMød Galaxy S21 Ultra 5G. Designet med det unikke kontu
  • 6.8"
  • 3200 x 1440
  • 120Hz
  • Dynamic AMOLED 2X
  • HDR10+
Læs mere

6,8 "3200 x 1440, 120Hz, Dynamic AMOLED 2X, HDR10 +, 5G, Octa-Core, 5000 mAh, Android


Samsung Galaxy S21 Ultra 5G SM-G998, 17,3 cm (6,8 "), 12 GB, 128 GB, 108 MP, Android 11, Sort


episk

På alle måder

Mød Galaxy S21 Ultra 5G. Designet med det unikke konturskårne kameradesign, der revolutionerer fotografering. Opret 8K-videoer i biografkvalitet og episke stillbilleder med kun 1 klik. Og med den hurtigste chip nogensinde i en Galaxy, det stærkeste glas, 5G og et batteri hele dagen, er navnet Ultra faktisk en underdrivelse.


Vi introducerer et dristigt nyt kameradesign i modsætning til noget, vi har set før. Telefonen er ultra-stor og har et konturskåret kamera med avancerede linser.


GORILLA GLAS VICTUS ™

Vores stærkeste glas

Dette er det stærkeste Gorilla Glass, der nogensinde er brugt til en smartphone. Det er meget mere ridsefast, og både front og bag er beskyttet.


Opret episke portrætter lige fra 8K Video

8K Video er den højeste videoopløsning i en smartphone. Det er fire gange så mange pixels som 4K. Optag i 8K 24fps, så dine billeder bliver endnu smukkere end i biografen. Så optag, upload og se direkte på YouTube.


Og med 8K Video Snap kan du endda udtrække episke fotos i høj opløsning direkte fra 8K Video. Så fra nu af behøver du ikke længere vælge mellem videoer eller fotos.


S Pen-kompatibilitet betyder, at du kan finjustere og redigere dine videoer ned til den sidste ramme med meget større præcision end blot at bruge din finger.


Tænd for Super Steady, og Galaxy S21 Ultra 5G er ikke ringere end et actionkamera. AI-stabilisering gør kort arbejde med nervøse billeder og sikrer glatte videoer, så stabile som en kardan, selv når du er på farten.


Super Smooth 60fps Video giver en dynamisk billedhastighed til super glatte videoer, selv i svagt lys. Antallet af fps justeres automatisk, så dine videoer stadig ser professionelle ud, når de skifter fra dag til nat.


Afgrøde, afgrøde og afgrøde igen

108MP-kameraet fanger så mange detaljer, at du altid kan zoome ind og tage endnu flere billeder.6 Med denne kamerakvalitet kommer alt på virkelighedstro, detaljeret og med alle de rige farvenuancer og farver falmer ikke i solen.


100X RUMZOOM

Et lille tryk til dig, et kæmpe spring til zoom

Det revolutionerende Dual Zoom-system zoomer nu hurtigere, glattere og skarpere end noget andet zoom-system i Galaxy-serien. Og i kombination med den nye zoomlås er optagelserne mere stabile end nogensinde.


Portrætter får en ansigtsløftning. Professionel portrættilstand forbedres nu af AI og sikrer den perfekte eksponering af alle dine fotos baseret på en nøjagtig analyse af ansigter, lysvinkler og retning og dybde.


NATTILSTAND

Fanger natten som en drøm

Bright Night-sensoren er vores største innovation til optagelse i svagt lys og leverer lyse, livlige farver, selv om natten. Tag klare billeder hurtigere og med betydeligt mindre støj, og indstil eksponeringstiden nøjagtigt som du ønsker.


Den første 5nm processor har hidtil uset effekt og er super hurtig. Det betyder hurtigere læring og mere intelligens i alle dele af Galaxy S21 Ultra 5G.


SIKKERHED

Under lås og nøgle

Galaxy S21 Ultra 5G tilbyder den højeste sikkerhedscertificering med Samsung Knox-sikkerhed på chipniveau og Knox Vault til kryptering af dine biometriske godkendelsesdata. Og takket være den større Ultrasonic Fingerprint-sensor er der næppe nogen forsinkelse, og du kan låse op endnu hurtigere, selv med en tør finger.


INTELLIGENT BATTERI

Hele dagen strøm overgår sig selv

Galaxy S21 Ultra 5Gs intelligente batteri holder hele dagen, selv på 5G. Med 5000 mAh i kombination med den nye energieffektive skærm og den lige så kraftige processor får du alt gjort, selvom der er mere end 24 timer om dagen.


OPBEVARING

Gem alle dine minder med ro i sindet

Med op til 512 GB integreret hukommelse kan du gemme tusinder og tusinder af fotos og videoer i høj opløsning.


Med Big Screen Chat og Google Duo kan du nemt indhente dine vennegrupper og alle, du holder af. Da Google Duo fungerer på tværs af enheder, kan du forblive forbundet med alle med et enkelt tryk.


Motion Mirror understøtter dig i din træning. Du kan projicere din telefon på dit tv, så du under en træning ikke kun kan se din træner, men også se dig selv.


LINK TIL WINDOWS

Din telefon på din pc

Oplev bekvemmeligheden ved at spille mobilapps direkte på din pc med Windows 10. Fastgør apps til Start-menuen eller proceslinjen, så er du klar til at gå. Alt hvad du skal gøre er at slutte din Galaxy-telefon til din telefon-app på din pc.Hurtige fakta

  • 6.8"
  • 3200 x 1440
  • 120Hz
  • Dynamic AMOLED 2X
  • HDR10+

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .