Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

SAMSUNG GALAXY S20 FE/RED SM-G780F

Fri fragt
SAMSUNG GALAXY S20 FE/RED SM-G780F
SAMSUNG GALAXY S20 FE/RED SM-G780F
SAMSUNG GALAXY S20 FE/RED SM-G780F
3906 kr.
 • Forventet leveringstid Hurtig levering
  10-15 Arbejdsdage
  Fri fragt
 • Sælges og sendes af Xstra Digital Storage

Overvåg prisen på produktet

 • 6.5 "
 • 2400x1080
 • Capacitive Touch screen
 • Qualcomm Snapdragon 865
 • Kryo 585

Alt hvad du behøver at vide om Samsung Galaxy S20 FE

Samsung Galaxy S20 FE er en avanceret, men alligevel overkommelig enhed fra den sydkoreanske producent. Smartphonen har fremragende hardware, en glat 120Hz skærm og et stort batteri og kombinerer dette med en pris, der er lavere end de andre S20-telefoner. På denne side kan du læse alt om Samsung Galaxy S20 FE.


Billigere og mere farverige

'FE' i navnet Samsung Galaxy S20 FE står for 'Fan Edition', og enheden er rettet mod en yngre målgruppe. Prisen er lavere, men telefonen har avancerede specifikationer som en 120Hz-skærm, så billederne ser meget glatte ud. Den 6,5 tommer skærm har en opløsning på 2400 x 1080 pixels, og det sikrer, at alt ser pænt og skarpt ud.


samsung galaxy s20 fe officiel

Designet af Galaxy S20 FE ligner Samsung S20, S20 Plus og S20 Ultra, selvom der er nogle forskelle. For eksempel har skærmen ingen afrundede kanter, og kanterne er lidt tykkere. Smartphonen vil være tilgængelig i alle slags friske farver og har et plastikhus. Galaxy S20-telefoner har et glasdesign.


Triple kamera på bagsiden

På trods af at Galaxy S20 FE er lidt billigere, har Samsung forsynet enheden med alsidige kameraer. Enheden har et primært kamera på 12 megapixel, som tager fantastiske fotos og 8K-videoer. Der er også et vidvinkelobjektiv på 12 megapixel, som du kan fange meget mere med. Dette er nyttigt, når du tager billeder af landskaber eller byer.


samsung galaxy s20 fe officiel

Praktisk er 8 megapixel teleobjektiv, der tilbyder 3x optisk zoom. Dette betyder, at du kan zoome ganske lidt ind uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hvis du vil få billedet endnu tættere på, kan du bruge den såkaldte Space Zoom-funktion. Dette giver dig mulighed for at zoome op til 30x, selvom kvaliteten forringes betydeligt. Men hvis du zoomer op til 10x, ser fotos stadig skarpe ud.


Se

For at tage selfies er et 32 ​​megapixel kamera, der er i et hul på skærmen. Kameraet kombinerer pixels for at skabe smukkere selvportrætter, og du kan selvfølgelig også bruge det til videoopkald. Selfie-kameraet muliggør også ansigtsgenkendelse, selvom dette er mindre sikkert end fingeraftryksscanneren under skærmen.


God batterilevetid og hurtig hardware

Galaxy S20 FE er også kendetegnet ved det store 4500 mAh batteri. Ifølge Samsung varer det en hel dag, selvom du bruger telefonen intensivt. Enheden understøtter hurtig opladning, men der sker noget skørt. Hurtig opladning er mulig med maksimalt 25 Watt, men Samsung leverer ikke den nødvendige adapter. Æsken indeholder en 15 Watt-oplader, der tager længere tid at fylde batteriet.


samsung galaxy s20 fe officiel

Det er rart, at Samsung Galaxy S20 FE understøtter trådløs opladning, hvilket er relativt hurtigt med 15 watt. Det er rart, at du også kan oplade andre enheder trådløst med S20 FE ved blot at placere dem på bagsiden af ​​din smartphone. Dette er nyttigt, hvis du vil tænde dine ørepropper, eller hvis en ven eller et familiemedlems telefon er lav, og der ikke er nogen stikkontakt i nærheden.


Samsung S20 FE kører på Android 10 og modtager softwaresupport i tre år. Dette betyder, at smartphonen alligevel modtager opgraderinger til Android 11, 12 og 13. Derudover modtager du regelmæssigt sikkerhedspatcher for at forblive beskyttet mod sårbarheder i mobiloperativsystemet. Som med alle andre Samsung-telefoner er Android One UI-softwaren fra producenten.

4.5

baseret på 151 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (146)

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .