Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

Samsung Galaxy A51 Skærm Med LCD Display - Sort

1 / 1

Samsung Galaxy A51 Skærm Med LCD Display - Sort

793 kr.

-6%

842 kr.
Samsung Galaxy A51 Skærm med LCD Display - Sort Med denne Samsung Galaxy A51 skærm er det nemt at ordne telefonen selv. En original skærm med både LCD display og glas, som kommer til undsætning, når du har en revnet skærm eller et tryk, der ikke vir
 • Passar till: Samsung Galaxy A51
 • Reservdel: Skärm / Display
 • Färg: Svart
 • Märke: Samsung
 • Original: Ja
Læs mere
Samsung Galaxy A51 Skærm med LCD Display - Sort

Med denne Samsung Galaxy A51 skærm er det nemt at ordne telefonen selv. En original skærm med både LCD display og glas, som kommer til undsætning, når du har en revnet skærm eller et tryk, der ikke virker. Ved hjælp af vores Samsung Galaxy reservedele og mobilværktøj kan du glemme alt om lange ventetider og dyre reparationsomkostninger. Lav din mobil selv derhjemme hurtigt, billigt og nemt.
Reparer din Samsung Galaxy A51-skærm selv

At reparere en Samsung Galaxy A51-skærm selv behøver slet ikke at være så svært. Med de rigtige reservedele, mobilt værktøj og en god guide er du klar til selv at udføre reparationen. Vidste du, at der er masser af trin-for-trin-vejledninger på internettet? Især på Youtube, hvor du med garanti vil finde masser af praktiske videoer for begyndere såvel som erfarne reparatører.

Mange synes også, det er både spændende og lærerigt at reparere deres mobiltelefon selv. Når først du har viden, sidder den der også for evigt. Udover at ordne din egen mobil, kan du også hjælpe andre med deres. Dette skyldes, at det normalt er et højt værdsat talent blandt familie og venner.

Ved selv at skifte glasset bliver det både billigere og mere miljøvenligt, sammenlignet med hvis du skulle hen og købe en helt ny Samsung Galaxy A51. Og bare rolig, for ingen gendannelse er påkrævet, alle billeder, apps og andre oplysninger forbliver intakte.
Skærmbeskytter til Samsung Galaxy

Efter du har monteret din nye Samsung Galaxy A51 skærm, bør du supplere med en god skærmbeskytter. Selvom du nu selv kan reparere din mobil, er det ikke sundt, at den åbnes og lukkes for mange gange. Et uheld sker nemt igen, og her er skærmbeskytteren en billig forsikring for en ubeskadiget skærm.

Skærmbeskytteren beskytter ikke kun telefonen mod ridser og skader, men også mod snavs og snavs. Coveret består af en tynd glasplade, som du nemt sætter på dit display. Takket være den glatte overflade af glasset kan du næsten ikke mærke det. Du skal heller ikke bekymre dig om, at mobilen er svær at bruge, da beskyttelsen ikke påvirker berøring eller andre funktioner.

En ting, der er vigtig, før du sætter din skærmbeskytter på, er at rense skærmen ordentligt. Ellers er der risiko for, at der kommer små luftbobler, eller at beskyttelsen falder i kanterne. For det allerbedste resultat er det derfor vigtigt med en god og grundig forberedelse.
Samsung originale reservedele

Hos os hos Lcdkungen finder du masser af Samsung originale reservedele, som alle har en garanteret høj kvalitet. Derudover tilbyder vi rigtig hurtig levering og personlig service.

Glem ikke at købe mobilværktøj, når du skal udskifte din Samsung Galaxy A51-skærm. Vi har flere praktiske værktøjssæt og reparationssæt i vores sortiment. Du finder værktøjssæt med det mest nødvendige, samt virkelig professionelle reparationssæt hos os. Tag også et kig på vores eksklusive Samsung Galaxy covers, når du stadig er i gang, og få komplet beskyttelse til din mobil.

Denne Samsung Galaxy-skærm kommer komplet med glas og touch.

 

 • Dette produkt er kompatibelt med: Samsung Galaxy A51
 • Reservedel: Skærm
 • Farve: Sort
 • Mærke: Samsung
 • Original: Ja

Hurtige fakta

 • Passar till: Samsung Galaxy A51
 • Reservdel: Skärm / Display
 • Färg: Svart
 • Märke: Samsung
 • Original: Ja
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme