Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

PURE StreamR Splash Sort

1 / 1

PURE StreamR Splash Sort

1129 kr.
StreamR Splash IP67-vejrbestandig Bluetooth DAB+/FM Radio 20 timers batteridrift One-Touch Alexa 4 forudindstillinger "Now Playing" Display Aux-In StreamR Splash er en Bluetooth-højttaler i et lækkert og  super bæ
Læs mere

StreamR Splash

  • IP67-vejrbestandig
  • Bluetooth
  • DAB+/FM Radio
  • 20 timers batteridrift
  • One-Touch Alexa
  • 4 forudindstillinger
  • "Now Playing" Display
  • Aux-In

StreamR Splash er en Bluetooth-højttaler i et lækkert og  super bærbart design med den ekstra fordel at være vandtæt i op til 30 minutter på en meters dybde takket være sin IP67 vand- og støvtætte klassificering.

Nyd DAB + radio samt al din yndlingsmusik og podcasts - på stranden, camping eller endda på badeværelset. Mulighederne er uendelige. Alexa-funktionalitet leveres via Pure Home-appen på din telefon, så du kan bede stemmeassistenten om at afspille musik fra Amazon Music eller Tune-In, besvare spørgsmål og mere - alt sammen i en lille pakke, der giver lyd ud over dens størrelse.

Bærbar, langt batteritid og helt klar til udendørs brug.
Hold de gode tider og melodier flydende, uanset hvor du går, via Bluetooth eller det integrerede aux-in-kabel. Alternativt kan du nyde dine foretrukne digitale radioprogrammer med den absolut DAB+ radiofunktionalitet. Indstil dine yndlingsradiostationer og skift stemning ved et tryk på knappen.

StreamR Splash leverer lyd der lyder af meget mere end størrelsen antyder. Du kan bruge StreamR udendørs, uden at bekymre dig om stænk fra poolen eller uventede regnbyger. Med 20 timers batterilevetid, et robust design og en aftagelig rem, der giver mulighed for at fastgøre højttaleren til en rygsæk, telt og osv, har StreamR Splash styrken til at gå så langt som dine eventyr kan tage det.

One Touch Alexa
StreamR Splash er en af de eneste bærbare Bluetooth-højttalere på markedet, der giver adgang til Alexa-tjenesten. Den indbyggede mikrofon opretter forbindelse til Pure Home-appen på din mobile enhed via Bluetooth, der opretter forbindelse til Alexa ved hjælp af Wi-Fi eller mobildata, hvilket bringer bekvemmeligheden af den virtuelle assistent med dig, uanset hvor du befinder dig. Fra vejret, kalenderplanlægning og alt derimellem kan du nyde Alexa på farten sammen med Bluetooth, digital radio og aux-in-forbindelse.

Pure Home-app
Download den brugervenlige og intuitive Pure Home-app for at forbinde din StreamR og StreamR Splash til Alexa. Du kan også tilpasse dine højttalerindstillinger og få adgang til produkt support, og få besked om nye softwareopdateringer.

Indhold af kassen
StreamR Splash
Micro USB-kabel
Aftagelig elastisk rem med fastgørelseselement
Quick start guide

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .