Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
PURE FM/DAB/DAB+ MARIUS Pop Midi Bluetooth Grå

1 / 1

PURE FM/DAB/DAB+ MARIUS Pop Midi Bluetooth Grå

1.449 kr.
FM/DAB/DAB+ MARIUS Pop Midi Nu kommer denne model med det velkendte MARIUS-mønster, som vores norske naboer synes så godt om. MARIUS® mønster MARIUS® mønsteret © er det mest strikkede mønster i Norge. Stemt til et af de 100 bedste norske mønst
Læs mere

FM/DAB/DAB+ MARIUS Pop Midi

Nu kommer denne model med det velkendte MARIUS-mønster, som vores norske naboer synes så godt om.

MARIUS® mønster
MARIUS® mønsteret © er det mest strikkede mønster i Norge. Stemt til et af de 100 bedste norske mønstre i de sidste 100 år. I dag betragtes det som et norsk ikon der fanger nordmandens entusiastiske forhold med friluftsliv i norsk natur. Designeren Unn Søiland solgte sit håndstrikkede mønster til Sandnes Ullvarefabrikk i 1953, men bevarede de produktionsrettigheder, som Marius of Norway AS for tiden forvalter

Som det mellemste medlem af den nye Pop-serie er Pop Midi velegnet til brug overalt i hjemmet. Pop Midi er kun 17 cm høj, 9 cm bred og 10 cm dyb og passer perfekt til de fleste nat- eller køkkenborde. Ligesom Pures seneste digitalradioer er Pop Midi Digital Tick-godkendt, så du kan være helt sikker på, at du er klar til et fremtidigt skifte fra FM-radio til digitalradio. Udstyret med meget synligt ur, to alarmer, AUX-indgang samt DAB-digital- og FM-radio. Til mobil afspilning kan Pop Midi udstyres med en miljøvenlig ChargePAK D1, der fås som ekstraudstyr, eller almindelige alkaliske AA-batterier.

Form og funktion
Pop Midis form blev designet med tanke på funktion – du trykker blot på den store knap oven på radioen, når du vi tænde Pop Midi, ligesom du drejer på knappen, når du vil indstille lydstyrken. Det har aldrig været lettere at finde og gemme dine foretrukne radiostationer - du skal blot dreje på knapperne og trykke på de forudindstillede knapper. Lige så let er det at afspille musik via din iPod - du slutter blot din iPod til AUX-indgangen og vælge din favoritsang.

Fantastisk lyd i flot indpakning
Pop Midi er ikke bare flot. Ligesom alle Pures andre digitalradioer i PURE-serien er Pop Midi håndbygget af Pures lydeksperter i Storbritannien, så du opnår den bedst tænkelige lyd.

Kompakt til mobil afspilning
Pop Midi er konstrueret så kompakt, at den er oplagt at tage med sig overalt, uanset om det er i køkkenet, på kontoret eller i soveværelset. Så kan du altid lytte til din foretrukne radiostation, uanset hvor du befinder dig. Med det genopladelige batteri ChargePAK D1, der fås som ekstraudstyr, eller almindelige alkaliske AA-batterier kan du også lytte til dine foretrukne radiostationer i haven eller tage dem med på ferie.

Skift til digitalradio
Med DAB-digitalradio får du detaljerig digital kvalitetslyd samt masser af stationer (heraf mange kun digitalt). Ud over det store udvalg af stationer sikrer de tydelige display på Pures DAB-digitalradioer også, at du let kan læse mere om de stationer, du lytter til, herunder titler på sange, navnet på udsendelsen samt meget mere. Digitalradioer finder automatisk alle tilgængelige stationer og sikrer, at du kan vælge dem efter navn. Samtidig kan du bruge FM-radioen til de stationer, der endnu ikke er blevet digitale.

Tekniske data:
Radio: Digital og FM-radio
Frekvenser: DAB / DAB +, FM-radio 87,5-108 MHz
Bluetooth: Indbygget Bluetooth med A2DP-understøttelse
Højttaler: Fuldt forstærket 3" Transmitter - Lydeffekt 4.3 W RMS
Indgange: 5,5 V DC stikkontakt (medfølger 230V)
Udgange: 3,5 mm stereo
Strømforsyning: 230 V AC til 5,5 V (2,0 A) DC-eksternt stik (medfølger) eller ChargePAK D1-pakke genopladelige batterier eller fire AA-batterier (medfølger ikke)
Antenne: Teleskopantenne
Mål: 93 mm bred x 173 mm høj x 102 mm dyb
Garanti: Omfattende 3 års garanti

 

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser