Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Flere tilbud end nogensinde før! 21. Nov - 1. dec Se alle deals
PURE FM/DAB/DAB+ Evoke C-D6 BT Sort
PURE FM/DAB/DAB+ Evoke C-D6 BT Sort
PURE FM/DAB/DAB+ Evoke C-D6 BT Sort

1 / 3

PURE FM/DAB/DAB+ Evoke C-D6 BT Sort

3455 kr.
PURE FM/DAB/DAB+ Evoke C-D6 BT DAB, DAB + og FM-radio CD-afspiller Bluetooth Stereolyd 20 presets/forudindstillinger Vækkeur Fjernbestjening Pures all-in-one musiksystem kombinerer digital radio, cd-afspiller og nem trådl&osla
Læs mere
PURE FM/DAB/DAB+ Evoke C-D6 BT
  • DAB, DAB + og FM-radio
  • CD-afspiller
  • Bluetooth
  • Stereolyd
  • 20 presets/forudindstillinger
  • Vækkeur
  • Fjernbestjening

Pures all-in-one musiksystem kombinerer digital radio, cd-afspiller og nem trådløs tilslutning til bærbare enheder, hvilket giver dig et godt valg til lytning. Det pladsbesparende design med integrerede højttalere giver klar førsteklasses lyd og ser smuk ud med sine enkle kontroller og træfinish. Evoke C-D6 tilbyder rumfyldende stereo lyd og fordynet med DAB/DAB+ og FM-radio, en CD-afspiller og med Bluetooth til trådløs afspilning af al din mobilmusik.

Øg volumen
Giv din musik ekstra bas, dybde og klarhed, så kan du endelig høre hvad du har savnet. Kraftige stereohøjttalere kombineret med trækabinet og den avancerede digitale forstærker leverer førsteklasses lyd. Ligegyldigt hvilken musik du elsker, vil du elske det endnu mere med Evoke C-D6.

Nyd hele din musiksamling
På trods af den enorme vækst i download af musik, tilbyder CD,ere stadig kvalitet og bekvemmelighed der er svært at slå, og det er noget særligt at eje fysiske kopier af dine yndlingsalbum. Evoke C-D6 har en elegant CD-afspiller med slot opladning med mix og repeat muligheder, kompatibel med CD-, CD-R- og CD-RW.

Tænd for den digitale radio
DAB digital radio giver dig digital kvalitetslyd, godt indhold, og meget af det er kun tilgængeligt på digital radio, og bruger rulletekst til at vise sangtitler, programnavne og meget mere. Digitale radioer finder automatisk alle tilgængelige stationer, og du kan vælge dem ved navn, og alle Pures digitale radioer indeholder også FM til alle stationer, der endnu ikke er digitale. Evoke C-D6 er også Digital Tick-godkendt, så du kan være sikker på at du er klar til eventuel fremtidig overførsel af FM til digital radio.

Din mobilmusik, ingen kabler
Med den indbyggede Bluetooth-funktion kan du vælge din foretrukne musik, streame tjenester eller internetradiostationer og afspille det direkte fra din telefon eller tablet uden generende kabler.

Og meget mere ...
Der medfølger også en praktisk fjernbetjening, 20 hurtigvalg til dine yndlingsstationer, en tone, radio eller CD-vækning, stereohøretelefonstik og en ekstraindgang, der lader dig tilslutte og høre musik fra din mobil eller tablet.

]]>
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter