Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

PURE FM/DAB/DAB+ Evoke C-D4 Bluetooth Valnød
PURE FM/DAB/DAB+ Evoke C-D4 Bluetooth Valnød
PURE FM/DAB/DAB+ Evoke C-D4 Bluetooth Valnød
PURE FM/DAB/DAB+ Evoke C-D4 Bluetooth Valnød

1 / 4

PURE FM/DAB/DAB+ Evoke C-D4 Bluetooth Valnød

2692 kr.
Dette alt-i-et-musiksystem kombinerer digitalradio, CD-afspiller og mulighed for enkel trådløs forbindelse til bærbare enheder, så du altid har optimale muligheder for afspilning. De pladsbesparende design med integrerede h&o
Læs mere
Dette alt-i-et-musiksystem kombinerer digitalradio, CD-afspiller og mulighed for enkel trådløs forbindelse til bærbare enheder, så du altid har optimale muligheder for afspilning. De pladsbesparende design med integrerede højttalere giver den bedste og reneste lyd i klassen og tager sig fantastisk ud med de enkle knapper og træ-finish. Pures mest kompakte model, Evoke C-D4, tilbyder både DAB digital- og FM-radio, en cd-afspiller foran samt Bluetooth til trådløs afspilning af al musikken på din mobil.

Nyd hele din musiksamling
På trods af den store vækst i musik til download tilbyder cd'er stadig en praktisk løsning i høj kvalitet, som man ikke kan overgå, og der er noget helt særligt over at eje en fysisk udgave af dit favoritalbum. Evoke C-D4 er udstyret med en stilfuld cd-afspiller foran med funktion til vilkårlig og gentaget afspilning, som understøtter formaterne CD, CD-R og CD-RW.

Skift til digitalradio
Med DAB-digitalradio får du detaljerig kvalitetslyd i høj kvalitet, masser af indhold, hvoraf mange kun sendes digitalt, og rulletekst, der viser sporene, programinformationer og mere. Digitalradioer finder automatisk alle tilgængelige stationer og sikrer, at du kan vælge dem efter navn. Samtidig understøtter alle Pures digitale radioer også de FM-stationer, der endnu ikke er blevet digitale. Evoke C-D4 er også Digital Tick-godkendt, så du kan være sikker på at være klar, når overgangen fra FM- til digitalradio er fuldendt.

Din mobilmusik, ingen kabler
Med den indbyggede Bluetooth-funktion kan du vælge din foretrukne musik, streame tjenester eller internetradiostationer og afspille det direkte fra din telefon eller tablet uden generende kabler.

Fantastisk lyd i flot indpakning
Men radioen ser ikke kun godt ud. Trækabinettet giver en dybde og soliditet, som passer perfekt med de supergode højttalere og den avancerede digitale forstærker, så du får den bedste lyd i klassen. Uanset hvilken musik du holder af, vil Evoke C-D4 få den til at lyde bedre.

Tekniske data:
Radio: Digital (DAB / DAB +) og FM-radio
CD-afspiller: Kompatibel med CD, CD-R og CD-RW. Egenskaber for gentagelse og shuffle/Tilfældig rækkefølge
Højttaler: 3" Fuldtone højttaler - Lydeffekt 10 W RMS
Bluetooth: A2DP support
Fjernbetjening: Infrarød
Indgange: 18 V DC stikkontakt (plug medfølger). 3,5 mm stereo AUX-indgang.
Udgange: 3,5 mm stereo
Strømforsyning: 230V AC til 18V (1.3A) DC ekstern strømstik (medfølger)
Antenne: Teleskopantenne
Garanti: Omfattende 3 års garanti
Mål: 210 mm bred x 136 mm høj x 223 mm dyb
Vægt: 2,8 kg

]]>
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter