Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
PURE FM/DAB/DAB+ Elan Connect Grå

1 / 1

PURE FM/DAB/DAB+ Elan Connect Grå

699 kr.

-12%

794 kr.
PURE FM/DAB/DAB+ Elan Connect Kompakt internetradio med DAB og Bluetooth PURE Elan Connect Oplev en verden af musik og radio med Elan Connect radioen. Med adgang til DAB + / FM-radio, internetradiostationer rundt om i verden og proble
Læs mere

PURE FM/DAB/DAB+ Elan Connect

  • Kompakt internetradio med DAB og Bluetooth

PURE Elan Connect
Oplev en verden af musik og radio med Elan Connect radioen. Med adgang til DAB + / FM-radio, internetradiostationer rundt om i verden og problemfri Bluetooth-forbindelse, tilbyder Elan Connect uovertruffen lytteindstillinger. Radioen har et levende farvedisplay og et tydeligt knaplayout der muliggør hurtig og nem navigation. Med mulighed for at få strøm via et USB-kabel eller batterier (4 x AA) fylder Elan Connect alle rum med radio og favoritmusik.

Flere kanaler i digital kvalitet
DAB + digital radio tilbyder et varieret udvalg af fantastisk, ofte eksklusivt indhold i meget detaljeret, digital lyd. Elan Connect finder automatisk alle tilgængelige digitale kanaler i nærheden for en ukompliceret lytteoplevelse. Der er også FM-radio for hver station, der endnu ikke er blevet digital.

Radioverdenen
Med adgang til mere end 25.000 internetradiostationer fra hele verden findes der altid noget der passer til din personlige smag

Bluetooth-forbindelse
Ved at forbinde en smartphone, bærbar computer eller tablet til Elan Connect bliver radioen en personlig, trådløs højttaler. Favorit spillelister fra alle applikationer streames i digital lyd af høj kvalitet.

Fantastisk lydkvalitet
Højkvalitets lyd er standard med Elan Connect. Lyt til dine favoritstationer, podcasts og personlige spillelister gennem 3W højttaleren i kombination med den digitale forstærker for klar og naturlig lyd. Med den justerbare bas/diskantkontrol kan lyden tilpasses personlige præferencer, og konstant kontrol over lytteoplevelsen kan opretholdes. Gem dine personlige præferencer i My EQ, eller brug en af de andre 8 tilgængelige EQ-indstillinger.

Hurtig og intuitiv kontroller
2,4-tommers TFT-skærm fra Elan Connect viser stationsinformation og albumcover i farve. I kombination med det enkle og rene knaplayout bliver navigation en barneleg.

Til hjemmet
Den bærbare Elan Connect kan få strøm med det medfølgende USB-strømkabel eller med 4xAA-batterier, hvilket gør den perfekt til en række forskellige placeringer rundt om i huset. Elan Connect inkluderer funktioner såsom vækkeur og sleep timer.

Pakket med funktioner
Med i alt 20 stationsindstillinger pr. kilde (DAB +, FM, Internet) og 3 quick genvejsknapper er det let at finde dine favoritstationer på Elan Connect. Hovedtelefonudgangen muliggør også privat lytning uden at forstyrre andre.

Designet og konstrueret i Storbritannien
Som alle Pure-produkter er Elan Connect udviklet og designet af eksperter i Storbritannien.

Tekniske specifikationer
Radio: DAB, DAB +, FM, Internet
Frekvensbånd dækket (digitalt): Bånd III (174-240 MHz)
Frekvenser dækket (VHF): 87,5 MHz - 108 MHz
Bluetooth: V4.2 / 2.4G til 2.480G / maksimal RF-transmissionseffekt 2 dBm / BT-kontrol på enheden
Højttalere: 2,5" 4 Ω 3W
Lydudgangseffekt: RMS 2,5W
Indgang: microUSB
Udgang: 3,5 mm
Antenne: teleskopisk
Certificeringer: CE & RMC
Batteri: 4xAA
Skærm: 2,4 tommer TFT
Kabel: USB-strømkabel
Forudindstillede/Preset knapper: 3

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser