Tilbage til toppen
Black Friday

Se alle deals

PURE FM/DAB/DAB+ Elan Connect+ Grå
PURE FM/DAB/DAB+ Elan Connect+ Grå
PURE FM/DAB/DAB+ Elan Connect+ Grå
PURE FM/DAB/DAB+ Elan Connect+ Grå

1 / 4

PURE FM/DAB/DAB+ Elan Connect+ Grå

919 kr.
PURE FM/DAB/DAB+ Elan Connect+ Kompakt internetradio med farvedisplay, USB, Bluetooth og DAB PURE Elan Connect + Elan Connect + kombinerer det bedste af digital radio, trådløs musikstreaming og stereolyd til en overkommelig pris. Med
Læs mere

PURE FM/DAB/DAB+ Elan Connect+

  • Kompakt internetradio med farvedisplay, USB, Bluetooth og DAB

PURE Elan Connect +
Elan Connect + kombinerer det bedste af digital radio, trådløs musikstreaming og stereolyd til en overkommelig pris. Med adgang til stationer over hele verden og problemfri Bluetooth-forbindelse tilbyder Elan Connect + en uovertruffen vifte af lyttealternativer. Pures Bluetooth-forbindelse og den nyeste avancerede lydteknologi fører din favoritmusik og lyde til et nyt niveau af lytteglæde. Fuldfarvedisplay og et rent knaplayout muliggør hurtig og nem navigation. Derudover kan denne bærbare radio anvendes i ethvert rum.

Flere kanaler i digital kvalitet
DAB + digital radio tilbyder et varieret udvalg af fantastisk, ofte eksklusivt indhold i meget detaljeret, digital lyd. Elan Connect+ finder automatisk alle tilgængelige digitale kanaler i nærheden for en ukompliceret lytteoplevelse. Der er også FM-radio for hver station, der endnu ikke er blevet digital.

Radioverdenen
Med adgang til mere end 25.000 internetradiostationer fra hele verden findes der altid noget der passer til din personlige smag

Bluetooth-forbindelse
Ved at forbinde en smartphone, bærbar computer eller tablet til Elan Connect+ bliver radioen en personlig, trådløs højttaler. Favorit spillelister fra alle applikationer streames i digital lyd af høj kvalitet.

Fantastisk lydkvalitet
Højkvalitets lyd er standard med Elan Connect+. Lyt til dine favoritstationer, podcasts og personlige spillelister gennem 2x3W højttalerne i kombination med den digitale forstærker for klar og naturlig lyd. Med den justerbare bas/diskantkontrol kan lyden tilpasses personlige præferencer, og konstant kontrol over lytteoplevelsen kan opretholdes. Gem dine personlige præferencer i My EQ, eller brug en af de andre 8 tilgængelige EQ-indstillinger.

Hurtig og intuitiv kontroller
2,4-tommers TFT-skærm fra Elan Connect+ viser stationsinformation og albumcover i farve. I kombination med det enkle og rene knaplayout bliver navigation en barneleg.

Til hjemmet
Den bærbare Elan Connect+ kan få strøm med det medfølgende USB-strømkabel eller med 4xAA-batterier, hvilket gør den perfekt til en række forskellige placeringer rundt om i huset. Elan Connect+ inkluderer funktioner såsom vækkeur og sleep timer.

Pakket med funktioner
Med i alt 20 stationsindstillinger pr. kilde (DAB +, FM, Internet) og 3 quick genvejsknapper er det let at finde dine favoritstationer på Elan Connect+. Hovedtelefonudgangen muliggør også privat lytning uden at forstyrre andre.

Designet og konstrueret i Storbritannien
Som alle Pure-produkter er Elan Connect+ udviklet og designet af eksperter i Storbritannien.

Tekniske specifikationer
Radio: DAB, DAB +, FM, Internetradio
Frekvensbånd dækket (digitalt): Bånd III (174-240 MHz)
Frekvenser dækket (VHF): 87,5 MHz - 108 MHz
Bluetooth: V4.2 / 2.4G til 2.480G / maksimal RF-transmissionseffekt 2 dBm / BT-kontrol på enheden
Højttalere: 2,5" 4 Ω 2x3W
Lydudgangseffekt: RMS 2x2,5W
Indgang: microUSB
Udgang: 3,5 mm
Antenne: teleskopisk (FM & DAB), på modul (WLAN & BT)
Certificeringer: CE & RMC
Batteri: 4xAA
Skærm: 2,4 tommer TFT
Kabel: USB-strømkabel
Forudindstillede/Preset knapper: 3


0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser