Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
PURE FM/DAB/DAB+ Biladapter Highway 600

1 / 1

PURE FM/DAB/DAB+ Biladapter Highway 600

670 kr.
PURE FM/DAB/DAB+ Biladapter Highway 600 er den letteste måde at lytte til digital radio og tilsluttet lyd, såsom Bluetooth og Spotify, via dit eksisterende lydsystem i bilen. DAB digital radio giver detaljeret lydkvalitet, godt indhold, hvoraf en
Læs mere

PURE FM/DAB/DAB+ Biladapter Highway 600 er den letteste måde at lytte til digital radio og tilsluttet lyd, såsom Bluetooth og Spotify, via dit eksisterende lydsystem i bilen. DAB digital radio giver detaljeret lydkvalitet, godt indhold, hvoraf en stor del kun er tilgængeligt på digital radio. Digital radio finder automatisk alle de stationer der er tilgængelige og viser dem så du kan vælge dem efter navn. Alle Pures digitale bilradio-adaptere er også Digital Tick-kompatible så du kan være sikker på at du er klar til alle mulige overgange fra FM till digitalradio.
Highway 600 er let at installere i bilen. I de fleste tilfælde behøver du ikke engang værktøj, bare nogle enkle trin så er du i gang. Pures seneste Highway adapter fungerer også med dit eksisterende lydanlæg med et eneste aux-in-kabel eller ved at sende over en uanvendt FM-frekvens. Det har aldrig lettere at nyde musik på digital radio, musik fra telefonen og få handsfree-samtale i bilen. Det findes en lille trådløs håndkontrol som kan monteres næsten hvor som helst.
Stream din egen musik via Bluetooth og lav det perfekte soundtrack til bilturen. Par din telefon eller tablet med Highway og lyt til musik der er lagret på din enhed eller til din favorit musik streamingtjeneste via dit eksisterende lydanlæg. På Highway 600 kan du benytte den samme Bluetooth-tilslutning til at ringe eller tage imod samtaler på en sikker måde når du kører, takket være de dedikerede opkaldsknapper og den medfølgende mikrofon.

Tekniske data:
Radio: Digital (DAB / DAB +)
Frekvenser: Bånd III 174-240 MHz
FM-signal Interval: 87,6-107,9 MHz
Display: baggrundsbelyst LCD to linjer meddelelser Visning og egne ikoner
Modtager Strømforsyning: 5V DC 12V CLPA (netadapter til cigartænderen)
Strømmen til den trådløse håndkontrol: 2 x AAA-batterier (indgår)
Bluetooth: A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) AVRCP (Audio Video Remote Control Profile) 1.4 eller højere, OPP (Object Push Profile)
Driftstemperatur: -20 ° C til + 65 ° C - Lagringstemperatur: -40 ° C til + 85 ° C

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser