Projektor

  • (98) Hama Tripod Projection Screen 155 x 155 cm

    Hama Tripod Projection Screen 155 x 155 cm See the bigger picture with the Tripod Projection Screen from Hama This screen is suitable for all conventional forms of front projection, whether you are utilizing the screen for business, study or leisure. In the office you can give your presentations an extra flare by displaying your work on the projection screen. Visual aids are...

    1097 kr
    97 kr/måned
 

En projektor giver tv med stil

Nogle gange kan man godt sidde og knibe øjnene sammen for at se, hvad det helt præcist er, der foregår på tv skærmen, ikke? Det kan være trætte øjne, en dårlig placering eller et lille tv der gør udfaldet, og uanset hvad årsagen er, så er det en kilde til irritation. Trætte øjne kan vi ikke hjælpe dig med her hos CDON.COM, men hvad vi kan hjælpe dig med er at få flere gode tv oplevelser med det helt rette udstyr. Til dig der gerne vil have den helt store hjemmebiograf-oplevelse uden (nødvendigvis) at betale dyre domme for det, er en projektor en oplagt mulighed. Alt, du har brug for, er din projektor og en hvid væg. Væg-delen kan dog diskuteres, for du kan også skaffe dig det rette projektor lærred og se alle dine film og serier på det. Lettere bliver det ikke at supersize din film-oplevelse i hjemmet, og du finder naturligvis det helt rette sortiment af kvalitets projektorer her hos CDON.COM, Nordens største varehus.

Projektor i hjemmet er den fedeste løsning

Er du typen, der drømmer om en hjemmebio, så er du i hvert fald på den rette side lige nu. Her finder du nemlig vores udvalg af projektorer. Måske behøver du ikke tæppefaldet, de store røde sæder og spotlights, men bare et større billede i soveværelset til et Netflix maraton. Du finder mærker såsom Philips, Acer, Epson, Asus og Benq, der alle har deres bud på, hvordan den ideelle projektor skal være. Der findes mange forskellige slags; de helt basale, der får jobbet gjort, til de vægmonterede teknologi-vidundere. Du får skarpe, lyse højkvalitetsbilleder med den rette projektor. Køb projektor, projektor lærred og andet tilbehør her hos os, sæt den til Blue Ray eller DVD afspilleren, og se løs. Det er den fedeste løsning til alle de festlige lejligheder, som sker gennem livet. Underhold børnene til ungernes fødselsdag, hav det ultimative ræs med vennerne, når du sætter din spillekonsol til, eller se finalen i fodbold med alle drengene. Sæsonfinalen på din yndlingsserie skal du heller ikke gå glip af!

Med en projektor er der dømt super sjov

Med en projektor i hjemmet bliver du simpelthen alles førstevalg, når der skal holdes filmaften, og I skal samles. Kan du klare populariteten? Der er til film-fornøjelser, ultimativ spil indlevelse og professionelle fremvisninger. Hver model har sine egne styrker at prale af, og det varierer selvfølgelig fra mærke til mærke og model til model. Ting, som design, kvalitet, funktionalitet og prisvenlighed kan i sidste ende være det, der gør, at du træffer et valg. Det er på tide, at du begynder at tale meter, ikke tommer. Sig farvel til det gamle fjernsyn, og optimer din filmoplevelse. Pak dig ind i tæpper, bløde puder og nyd de salte popcorn og den sukkerfyldte sodavand, når introen ruller over skærmen på din nyeste DVD og projektor. Læs mere under hvert enkelt produkt, og få værdi for pengene og det rette match for dig. Ikke alle kan prale af at vise dronningens nytårstale på hele stuens ene væg - eller at have set det afgørende mål på en skærm, der er ligeså stor som en selv!