Apple - MacBook, iMac & Mac Mini

Velkommen til Apples utrolige verden! Vi på CDON kan tilbyde dig computere fra Apple i alle prisklasser og udgaver. Uanset om du er på jagt efter den perfekte arbejdscomputer eller en rigtig kraftbombe af en stationær computer til spil og underholdning, så finder du den her, hos os på CDON. » Læs mere om vores Apple-sortiment i guiden herunder;

iMac

Mac Mini

Tillbehör

MacBook, innovativ og stilsikker laptop

Apples flagskip MacBook er perfekt til dig, der søger en bærbar computer med et alt-i-én-princip. Hvis du vælger en Macbook, får du en laptop, som er veloptimeret rent præstationsmæssigt, med fantastisk design og udformning. En MacBook er både funktionel og smuk at se på og har mange spændende ekstrafunktioner.

Ny, opdateret MacBook

Denne bærbare computer giver dig en fuldendt oplevelse i Apples letteste og mest kompakte Mac nogensinde. Den vejer så lidt som 0,9 kg, har en 12-tommers LED-belyst Retina-skærm og findes i de moderne og lækre farver rumgrå, guld og sølv

Flere innovative funktioner

Den forbedrede MacBook-model overrasker med mange nye funktioner, blandt andet den supersmarte USB-C-port. Porten giver mulighed for opladning, hurtige USB-dataoverføringer fra eksterne enheder og understøtter videoudgang via for eksempel HDMI. Hele herligheden i én eneste port - alt sammen for at gøre det så nemt som muligt for dig som MacBook-bruger!

Vil du have et batteri, der holder hele dagen?

Når du er på farten, uden adgang til en oplader, er det vigtigt, at din laptop har en god batteritid. Macbook har en batteritid på op til 9 timer, og i den nye version trækker computeren meget lidt strøm, så varmeudviklingen er lav. Derfor behøver computeren ingen blæser til afkøling, hvilket gør, at din computer er både stille og effektiv. 

Macbook Pro, mere computerkraft og flere funktioner i samme indpakning

MacBook Pro er designet til at være en rigtig kraftbombe, men har samtidig et slankt design. Til den 13 tommer store MacBook Pro fås en harddisk på op til 1 TB med 7 timers batteritid. Hvis du vælger MacBook Pro med Retina-skærm, har både den 13- og den 15-tommers store udgave 1 TB flash-hukommelse, så den bliver mere behagelig at arbejde med, da du kan håndtere flere og tungere programmer samtidig. Den eneste forskel på de to modeller er, at en 13-tommers Macbook Pro vejer 1,58 kg, mens en 15-tommers Macbook Pro vejer 2,04 kg.

Macbook Pro Retina, med skærmen, som overgår alle dine forventninger

Vælger du den nye Macbook Pro med Retina-skærm, vil du ikke fortryde det. Skærmen er forbløffende stærk, og hvert billede er klart og fuldt af liv. Macbook Pro med Retina-skærm er den perfekte laptop til både filmhygge og billedredigering. Med over 4 millioner pixels på en 13-tommers skærm løftes kvaliteten af billeder i høj opløsning til et helt nyt niveau, og takket være IPS-teknologien får du et bredt, 178-graders overblik over hele skærmen.

MacBook Air, den smarteste og mest bærbare computer

MacBook Air; en laptop, som både er tynd (sølle 1,7 cm) og vejer ganske lidt (11-tommers: 1,08 kg og 13-tommers: 1,35 kg), men som stadig giver dig en høj præstation under det slanke ydre. På den 11-tommer store model får du desuden op til ni timers batteritid og på den 13-tommer store model op til 12 timer. Macbook Air er den perfekt laptop til dig, som vil have et ekstra smart og kompakt alternativ - den er forsvindende lille og let, og dette fysiske format kan de færreste alternativer konkurrere med.

iMac, stationær computer i topklasse

iMac står for sortimentet af Apples stationære computere. iMac tilbyder skærme med hukommelse, grafik og processor i topklasse, alt pakket ind i et tyndt og attraktivt ydre. Med en billedkvalitet af højeste rang, takket være iMacs Retina-skærm, og en meget slank skærm (måler blot 5 mm ved kanterne) ligger Apples stationære computer i topklassen.

Mac mini, en computer i lommeformat

Mac mini kan nemmest beskrives som en computer uden skærm eller tastatur. Med sit miniformat og sin kompakte udførsel fylder den meget lidt, men har stadig plads til hele den fantastiske Mac-oplevelse. Med support af HDTV og forbindelser som Thunderbolt 2 er Mac mini det naturlige midtpunkt for alle eksterne enheder og tilbehør, og den er både hurtig, stille og strømbesparende.