PanzerGlass Samsung Galaxy A10/M10, Case Friendly

PanzerGlass Samsung Galaxy A10/M10, Case Friendly
Tip en ven
199 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  1-3 arbejdsdage

Sælges af Digihome.se

Mere fra Digihome.se Digihome.se er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant Digihome.se, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
 • PanzerGlass T Super + glass
 • Passer til beskyttelseskal
 • Støtdempende (0.33-0.4 mm glass)
 • Ripesikker
 • 100% bevaring av trykkfølsomhet
PanzerGlass ™ Edge-to-Edge skærmbeskytter er lavet af fladt hærdet glas og dækker hele telefonens forside. Normalt har denne type glas mindst et hul, der passer til højttalerens position, men også sensorer, knapper og kameraer, der også kan være afhængige af den pågældende enhed. Skærmbeskytterens form er optimeret for at maksimere beskyttelsen, samtidig med at funktionaliteten og anvendelighed bevares. Edge-to-Edge går endnu længere til kanterne og interfererer ikke med de afrundede hjørner af telefonen, så den er velegnet til brug med et beskyttende etui uden at påvirke funktionaliteten. Alle hjørner er forsigtigt polerede og PanzerGlass ™ Edge-to-Edge skærmbeskytter er desuden dækket af et oleofobt lag, der afviser fingeraftryk og bevarer trykfølsomheden over for eksponeringsglaset på mobiltelefonen. Nogle PanzerGlass ™ artikler har en farvet ramme, som enten svarer til den oprindelige design af telefonen eller forbedrer den. Hver model af PanzerGlass ™ har en specifik type silikone, der passer til hver telefon for at forenkle installationsprocessen og opretholde langsigtet holdbarhed. Ægte hærdet skærmbeskytter Når du køber en Panzer glasskærm beskyttelse så for dig et krisecenter lavet af ægte glas med en overflade, der beskytter mod ridser, og det betyder ikke forringe gennemsigtighed eller styrken af skærmen. Inden skærmbeskytteren går gennem hærdningsprocessen, er PanzerGlass-formen omhyggeligt designet til at maksimere beskyttelsen, samtidig med at funktionaliteten opretholdes. Hver PanzerGlass skærmbeskytter gennemgår en grundig helingsproces for at sikre den mest kraftfulde beskyttelse. Det oleofobiske lag sikrer, at du ikke mister følelsen af den oprindelige skærm. Ikke bekymre sig om bakterier eller snavs, derefter oleofobe lag er både antibakteriel og beskyttet mod fingeraftryk (reducerer forekomsten af fingeraftryk og snavs).
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 138 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 97 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 61 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »