PanzerGlass Nintendo Switch

PanzerGlass Nintendo Switch
Tip en ven
249 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  1-3 arbejdsdage

Sælges af Digihome.se

Mere fra Digihome.se Digihome.se er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant Digihome.se, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
PanzerGlass ™ Standard Fit skærmbeskytter er reduceret i størrelse, hvilket betyder at den dækker hele den ikke-buede overflade af enheden. Normalt har denne type glas mindst et hul, der passer til højttalerens position, men også sensorer, knapper og kameraer, der også kan være afhængige af den pågældende enhed. Skærmbeskytterens form er optimeret for at maksimere beskyttelsen, samtidig med at funktionaliteten og anvendelighed bevares. Alle kanter er omhyggeligt afrundede og polerede med en anti-fingeraftryk belægning for at opretholde berøringsfunktionen og følelsen af ​​det originale glas. Standard Fit har en optimeret klæbebelægning og anti-splitter funktion. Ægte hærdet skærmbeskytter Når du køber en PanzerGlass-skærmbeskytter, giver du beskyttelse af ægte glas med en overflade, som beskytter mod ridser og ikke forringer skærmens gennemsigtighed eller styrke. Inden skærmbeskytteren går gennem hærdningen, er PanzerGlass formet omhyggeligt designet for at maksimere beskyttelsen, samtidig med at funktionaliteten opretholdes. Hver PanzerGlass skærmbeskytter gennemgår en streng hærdningsproces for at sikre den mest kraftfulde beskyttelse. Det oleofobiske lag sikrer, at du ikke mister følelsen af ​​den oprindelige skærm. Du skal ikke bekymre dig om bakterier eller andet snavs, da det oleofobe lag er både antibakterielt og fingeraftryksbeskyttet (reducerer udseendet af fingeraftryk og fnug). PanzerGlass har et klæbende silikone lag, der er optimeret til at matche skærmen på enheden, der er beskyttet. Brug af det har aldrig været lettere at anvende en skærmbeskytter. Under det faktiske PanzerGlass glas er der en anti-splitter belægning, der beskytter både enheden og dig mod splinter, hvis ulykken opstår.
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 146 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 101 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 63 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »